Γενικά

Επίσημο: Κάτοικος Κίνας ο Χάμσικ!

Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο Ιταλικό πρωτάθλημα, κατάφερε να γίνει σημαία και κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι. Τώρα, είναι έτοιμος να αναχωρήσει για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Η υπόθεση της μετακίνησής του από την Serie A στο κινεζικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Νταλιάν Γιφάνγκ, είχε μετατραπεί σε σίριαλ για σχεδόν έναν μήνα, ωστόσο, είχε αίσια κατάληξη και ο παίκτης θα δοκιμάσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Πέρα από τις πολλές νέες παραστάσεις που θα έχει, θα φουσκώσει κατά πολύ και τον τραπεζικό του λογαριασμό, με την Νταλιάν να προσφέρει στον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό το ποσό των 27.000.000 ευρώ για την ερχόμενη τριετία, δηλαδή, 9.000.000 ευρώ το χρόνο!

Την ίδια ώρα, κερδισμένη θα βγει και η Νάπολι από το deal αφού θα εισπράξει το ποσό των 5.000.000 ευρώ άμεσα ενώ προβλέπεται να μπουν στα ταμεία της άλλα 15.000.000 ευρώ τη νέα χρονιά.

Ο Χάμσικ είναι παίκτης της Νταλιάν από τις 8.30 το απόγευμα της Τετάρτης”, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο δικηγόρος της Νάπολι, Ματία Γκρασάνι, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο Χάμσικ θα φτάσει στην Κίνα την Παρασκευή για να βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Κυπραίος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x