Ελλάδα

Επίσημο: Στη Θεσσαλονίκη η επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ όπως επιβεβαίωσε η ομοσπονδία μέσω ανακοίνωσης και ο Βαγγέλης Γραμμένος θα παραχωρήσει την πρώτη του επίσημη συνέντευξη Τύπου.

Από Αθήνα… Θεσσαλονίκη.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι η επόμενη συνεδρίαση της θα πραγματοποιηθεί στη συμπρωτεύουσα στις 20 Νοεμβρίου (10:00) και το «παρών» θα δώσουν εκπρόσωποι των FIFA και UEFA. Θα παραχωρήσει την πρώτη του επίσημη συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Η ανακοίνωση

Στη Θεσσαλονίκη θα συνεδριάσει την προσεχή Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στις 10.00, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, παρουσία εκπροσώπων της UEFA και της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) της FIFA.

Στο πλαίσιο της Ε.Ε. θα συνεδριάσουν επίσης η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων, η Τεχνική Επιτροπή και η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών, ενώ ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Ευάγγελος Γραμμένος θα συναντηθεί με Προέδρους Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα προβλήματα και τη συνολική λειτουργία τους.

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., στις 13.00, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευάγγελος Γραμμένος θα παραχωρήσει την πρώτη του επίσημη συνέντευξη Τύπου και θα τοποθετηθεί εφ’ όλης της ύλης για τα φλέγοντα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Ευάγγελος Γραμμένος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) της FIFΑ Χέρμπερτ Χούμπελ θα παραστούν το απόγευμα της Δευτέρας σε διεθνή ημερίδα για "την πρόληψη του προκαθορισμού των αποτελεσμάτων αγώνων", που διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x