Stoiximan Super League

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Αλμπάνης

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και τυπικά ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Αλμπάνης τριετίας στην ΑΕΚ!

Η Ένωση γνωστοποίησε ότι ο 23χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο τριών και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 7 στην πλάτη. Πρόκειται για μια μεταγραφή που έχουν κλείσει εδώ και καιρό οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι έχουν συμφωνήσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε το deal πριν έναν μήνα.

inner

Ωστόσο, πλέον, είναι και με τη... βούλα παίκτης της ΑΕΚ.

Ο νεαρός επιθετικός (αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις, αλλά κυρίως στα «φτερά») προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με οκτώ γκολ, συν δύο στο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι γεννημένος στις 5 Νοεμβρίου 1994 στην Καλαμπάκα και αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός. Από τα εφηβικά του χρόνια βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης και συνέχισε στις δεύτερες ομάδες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Φράιμπουργκ. Στην Ελλάδα επέστρεψε το 2015 για τον Απόλλωνα Σμύρνης και αγωνίστηκε μαζί του για δύο χρόνια στη Football League. Με τον Απόλλωνα αγωνίστηκε σε 29 αγώνες στη Super League 2017-18 και σημείωσε 8 γκολ. Εχει αγωνιστεί στις Εθνικές Ομάδες Νέων και Ελπίδων.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x