Γαλλία

Επισημοποιήθηκε του Σλιμανί στη Μονακό

Στη Μονακό θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Σλιμανί, ο οποίος βρέθηκε αυτό το καλοκαίρι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα στη Μονακό ο Ισλάμ Σλιμανί, για τον οποίο είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι.

Ο 31χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λέστερ έως το 2021 και θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά ως δανεικός στους Μονεγάσκους, οι οποίοι θα έχουν το δικαίωμα απόκτησής του το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Σλιμανί πέρασε εχθές από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα ανακοινώθηκε από τη γαλλική ομάδα, η οποία φρόντισε να ενημερώσει μάλιστα τον κόσμο της με σχετική φωτογραφία στα social media της.

Θυμίζουμε ότι ο Αλγερινός είχε δοθεί δανεικός τα τελευταία δύο χρόνια σε Φενερμπαχτσέ και Νιουκάστλ από τις «αλεπούδες», μετρώντας συνολικά 19 συμμετοχές και μόλις 1 γκολ.

Ο πρωταθλητής Αφρικής με την εθνική της χώρας του στο πρόσφατο Κόπα Άφρικα, αναμένεται να βρει στη Μονακό τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τη σεζόν 2013-2014.




Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x