Ιταλία

Επιστρέφει ενόψει Ιανουάριου για τον Μόντριτς η Ίντερ!

Δεν τα παρατάνε οι Μιλανέζοι, που προσφέρουν 6ετές συμβόλαιο στον κορυφαίο παίκτη του Μουντιάλ.

Δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του Λούκα Μόντριτς επιστρέφει η Ίντερ, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με την ισπανική σελίδα «Sport».

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο μέσος της Ρεάλ έχει πει στους συμπαίκτες του στην Κροατία, και παίκτες της Ίντερ, Πέρισιτς, Βερσάλικο και Μπρόζοβιτς, ότι είναι θετικός ακόμη για το σενάριο να αγωνιστεί στους «Νερατζούρι».

Κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική σεζόν η ιταλική ομάδα έδινε 6ετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, για να αγωνιστεί τα τέσσερα χρόνια στο Μιλάνο και τα υπόλοιπα δύο στην κινέζικη «αδερφική» ομάδα της Ίντερ, Τσιανγκσού Σαϊντί.

Πάντως, τα ισπανικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Μόντριτς έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, και φαίνεται να υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσά τους για να παραμείνει στη Μαδρίτη, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Σημαντικό ρόλο στην μετακίνηση του 33χρονου Κροάτη θα παίξει και η πορεία της Ίντερ στο Champions League, αν θα συνεχίσει δηλαδή να αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και μετά την φάση τον ομίλων.

Υπενθυμίζεται πως η Ίντερ βρίσκεται στον 2ο όμιλο του Uefa Champions League έχοντας να αντιμετωπίσει τις Μπαρτσελόνα, Τότεναμ και Αιντχόφεν.

inner

Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x