Stoiximan Super League

Επιστρέφει ο Εμενίκε, βασικός με Ξάνθη ο Προτό

Το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει προπονήσεις ο Εμάνουελ Εμενίκε άναψε ο γιατρός του Ολυμπιακού, ενώ ο Σίλβιο Προτό είναι πιθανό να ξεκινήσει στη σαββατιάτικη αναμέτρηση στην Ξάνθη.

Ολοκληρώνεται σήμερα το τριήμερο που είχε δώσει ο Μπέσνικ Χάσι στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, λόγω και των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ ακολουθεί η πρώτη αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Έλληνες διεθνείς (Φορτούνης, Ταχτσίδης και Καπίνο) θα τεθούν αύριο στη διάθεση του Χάσι, ενώ επιστρέφει και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μετά τον σημερινό αγώνα της Νορβηγίας με την Γερμανία.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Εμάνουελ Εμενίκε ξεκίνησε προπονήσεις μετά το «πράσινο φως» του γιατρού της ομάδας, Χρήστου Θέου, και τώρα θα πρέπει να βρει ρυθμό. Το ίδιο ισχύει και για τον Μποτία, ο οποίος θα μπει σταδιακά στις προπονήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Τέλος, ο Καπίνο νιώθει καλύτερα και η κατάστασή του θα επανακτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά φαίνεται πως ο Σίλβιο Προτό θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι στην Ξάνθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x