Αγγλία

Επιστρέφει ο Κόουλμαν, μετά τον φρικιαστικό τραυματισμό του! (video)

Στην αποστολή της Έβερτον, για το ματς με την Λέστερ συμπεριλήφθηκε ο Σίμους Κόουλμαν, ο οποίος επιστρέφει στη δράση δέκα μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του σε παιχνίδι με την εθνική Ουαλίας.

Επιστρέφει και επίσημα στη δράση ο Σίμους Κόουλμαν!

Ο 29χρονος μπακ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της Έβερτον για το ματς της Τετάρτης με τη Λέστερ, δέκα μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του τον περασμένο Μάρτιο, σε παιχνίδι της Ουαλίας με την Ιρλανδία, όταν είχε υποστεί διπλό κάταγμα από μαρκάρισμα του Νικ Τέιλορ.



Πριν είκοσι περίπου μέρες είχε επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ πριν λίγες μέρες αγωνίστηκε 58 λεπτά σε παιχνίδι της ομάδας U-23 των «ζαχαρωτών», για να φανεί η ετοιμότητά του.

«Είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Θα χρειαστεί χρόνο, ήταν εκτός δράσης για ένα τρομερά μεγάλο διάστημα», επεσήμανε ο Σαμ Άλαρνταϊς για την επιστροφή του Κόουλμαν στην αποστολή της Έβερτον. «Είναι πολύ σημαντικό να τον έχουμε μαζί μας και να έχουμε την επιρροή του, όχι μόνο ως παίκτη, αλλά και ως άνθρωπο», τόνισε ο τεχνικός του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x