Ισπανία

Επιστρέφει ο Μέσι κόντρα στην Ντόρτμουντ

Με τον Μέσι στην αποστολή της για πρώτη φορά την φετινή σεζόν θα ταξιδέψει η Μπαρτσελόνα στην Γερμανία, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης.

Μέσω του επίσημου site Μπαρτσελόνα έγινε γνωστό πως ο Μέσι πήρε το «πράσινο φως» από το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα δεν έχει πραγματοποιήσει επίσημη εμφάνιση τη φετινή σεζόν, με τους Καταλανούς να στερούνται τις πολύτιμες υπηρεσίες του, αφήνοντας πέντε πολύτιμους βαθμούς σε Μπιλμπάο και Οσασούνα,για το πρωτάθλημα.

Παρά την απουσία του ηγέτη της, η «Μπάρτσα» βρήκε νέους πρωταγωνιστές με τον νεοαποκτηθέντα Γκριεζμάν, αλλά και το νεαρό αστέρι της, Ανσού Φατί, και άφησε πίσω την ήττα στην πρεμιέρα από την Μπιλμπάο, παραμένοντας αήττητη στα επόμενα τρία ματς, σκοράροντας 12 γκολ.

Σίγουρα, η «μαγεία» του Λέο Μέσι είναι απαραίτητη στο "Βεστφάλεν", καθώς η Μπορούσια φάνηκε ορεξάτη το περασμένο Σάββατο, διαλύοντας την Λεβερκούζεν με 4-0 και θα τα δώσει όλα, ώστε να ξεκινήσει την νέα ευρωπαϊκή πορεία της με το «δεξί», μπροστά στους πιστούς οπαδούς της.

Επιμέλεια: Δημοσθένης Χατζηγιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x