Αγγλία

Επιστρέφει ο Ντε Μπρούινε

Την επιστροφή του Κέβιν Ντε Μπρούινε ανακοίνωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, που θα τον έχει διαθέσιμο στο σαββατιάτικο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπέρνλι.

Έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Κέβιν Ντε Μπρούινε, καθώς θα είναι στη διάθεση του Πεπ Γκουαρντιόλα για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Μπέρνλι, για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε πως δεν είναι σίγουρος αν θα ξεκινήσει τον Βέλγο στο βασικό σχήμα, όμως επιβεβαίωσε πως ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και μπορεί να τον υπολογίζει.

«Δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν μπορεί να αγωνιστεί ενενήντα λεπτά, αλλά προπονήθηκε πολύ καλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, δεν πονάει καθόλου οπότε είναι έτοιμος να ενταχθεί στο γκρουπ», αποκάλυψε ο τεχνικός των «πολιτών».

«Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Όποιος παίκτης απουσιάζει πολύ καιρό και επιστρέφει με χαροποιεί γιατί μας κάνει δυνατότερους. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο σημαντικός είναι ο Κέβιν (σ.σ. Ντε Μπρούινε) για εμάς», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x