Stoiximan Super League

Επιστρέφει «σπίτι» του ο Άρης και γράφει ιστορία

Στην έδρα του θα υποδεχθεί ο Άρης τον Λεβαδειακό και φιλοδοξεί να κάνει το «τρία στα τρία».

Με τον αγώνα του Άρη με τον Λεβαδειακό ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:00, ΕΡΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κίτρινοι» μετά το παιχνίδι που έδωσαν απέναντι στην ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο υποδέχονται τους Βοιωτούς στη φυσική τους έδρα, το «Κλεάνθης Βικελίδης», και φιλοδοξούν να κάνουν το «τρία στα τρία» στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, αν η ομάδα του Πάκο Ερέρα καταφέρει να πετύχει νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές θα δημιουργηθεί ένα σπάνιο ρεκόρ, καθώς ουδέποτε στο παρελθόν και οι πέντε «μεγάλες» ομάδες δεν είχαν ξεκινήσει με τέτοιο νικηφόρο σερί.

Από εκεί και πέρα, οι οπαδοί του Άρη αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στις εξέδρες, αφού το ποδόσφαιρο που έχει παίξει η ομάδα τους είναι ιδιαίτερα θελκτικό, ενώ ο Ισπανός προπονητής προσπάθησε να προϊδεάσει τους παίκτες του για τη δυναμική του αποψινού τους αντιπάλου.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εντός έδρας νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και θα αντιμετωπίσουν τους Θεσσαλονικείς χωρίς τους Γιόβαν Κρνέτα αλλά και τους Γιακουμάκη, Παντελιάδη, Στογιάνοβιτς και Βίντεκερ.

Οι πιθανές συνθέσεις

Άρης: Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Μενέντεθ, Ματίγια, Μπάσα, Γκάμα, Γκαρσία, Ντιγκινί και Γιουνές.

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Φαβάρο, Ντιόγκο, Όμο, Μητρόπουλος, Σαβαντογκό, Ναγκί, Σουμπίνιο και Μαρκόβσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x