Stoiximan Super League

Επιστρέφει στην Αταλάντα και… πάει Αβελίνο ο Καμπέσας!

Όπως γράφουν στην Ιταλία, η Αταλάντα ενδέχεται να διακόψει τον δανεισμό του Μπράιαν Καμπέσας στον Παναθηναϊκό, για να τον δώσει στην Αβελίνο.

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει, πλέον, το ενδεχόμενο να μην ξαναδούμε τον Μπράιν Καμπέσας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού…

Ο εξτρέμ από το Εκουαδόρ -θυμίζουμε- δεν επέστρεψε από την άδεια των Χριστουγέννων, στέλνοντας χαρτί γιατρού από την πατρίδα του, που ανέφερε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Σήμερα (2/1), ωστόσο, έπρεπε να δώσει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση του «τριφυλλιού», κάτι που δεν συνέβη, και, πιθανότατα, ο λόγος είναι πως… ετοιμάζει βαλίτσες, αλλά για να γυρίσει στην Ιταλία!

Όπως γράφουν στη γειτονική χώρα, λοιπόν, η Αταλάντα θα διακόψει τον δανεισμό του στους «πράσινους», προκειμένου να παραχωρηθεί στην Αβελίνο, εκ νέου ως δανεικός.

Συγκεκριμένα, το ''tuttoavellino.it'' αναφέρει: «Από την Αταλάντα μπορεί να προκύψει ενίσχυση της μεσαίας γραμμής στην Αβελίνο.

Οι ''πράσινοι'' έχουν ως στόχο τον ταλαντούχο μέσο από το Εκουαδόρ, Μπράιαν Καμπέσας, ο οποίος ανήκει στην Αταλάντα, αλλά τώρα είναι στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Μπέργκαμο για να δοθεί στην Αβελίνο».

Να σημειώσουμε, από εκεί και πέρα, πως, εντός της εβδομάδας, αναμένεται να αναχωρήσει για το εξωτερικό ο ατζέντης του Μαρίνου Ουζουνίδη και άτυπος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, προκειμένου να ασχοληθεί, φυσικά, με υποθέσεις που αφορούν τον Παναθηναϊκό.

Είναι δεδομένο πως θα μεταβεί στην Ιταλία και στη Γερμανία, ώστε να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Κιέβο Βερόνα για τον Εμποκού και του Αμβούργου για τον Μπεργκ, καθώς οι δύο ομάδες έχουν απευθυνθεί στη FIFA για τις οφειλές τους…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x