Αγγλία

Επιστρέφει σύντομα ο τραυματίας Γκρούιτς

Ο τραυματισμός του Μάρκο Γκρούιτς εκτιμήθηκε τελικά πως δεν ήταν τόσο σοβαρός, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως θα χρειαστεί περίπου δυο εβδομάδες, ώστε να επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Η σύγκρουση του Μάρκο Γκρούιτς με τον Μπερτράντ Τραορέ, στο πρόσφατο φιλικό της Λίβερπουλ με την Τσέλσι, ανησύχησε άπαντες στο στρατόπεδο των «κόκκινων». Ο Σέρβος διεθνής διακομίστηκε γρήγορα στο νοσοκομείο της Πασαντίνα, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε αργότερα πως ο παίκτης του είχε προσωρινή απώλεια μνήμης και δεν θυμόταν καν το συγκεκριμένο περιστατικό και γενικά το χθεσινό παιχνίδι!

Ευτυχώς, όμως, τα νέα που έρχονται σήμερα για τον Γκρούιτς είναι θετικά. Ο 20χρονος μέσος, σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports», θα έχει αναρρώσει πλήρως σε δυο εβδομάδες από τη διάσειση που υπέστη και ο Κλοπ δεν θα ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει μέχρι να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της Λίβερπουλ. Άλλωστε ο Γερμανός τεχνικός υπολογίζει αρκετά τον νεαρό Σέρβο για τη νέα περίοδο στο «Άνφιλντ».

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα αντιμετωπίσει ακόμα τις Μίλαν (30/7), Ρόμα (2/8), Μπαρτσελόνα (6/8) και Μάιντς (7/8), με τις επίσημες υποχρεώσεις της να αρχίζουν στις 14 Αυγούστου κόντρα στην Άρσεναλ.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x