Euro 2024

Επιστρέφουν Κόστα, Μαρσέλο, Κασεμίρο για Βραζιλία κόντρα σε Αργεντινή

Ενισχυμένη θα παρουσιαστεί στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Αργεντινή η εθνική Βραζιλίας.

Με τρεις σημαντικούς παίκτες να επιστρέφουν θα αντιμετωπίσει η Βραζιλία την Αργεντινή στο Μπέλο Οριζόντε την 11η Νοεμβρίου. Οι Ντάγκλας Κόστα, Μαρσέλο και Κασεμίρο είναι στο ρόστερ που ανακοίνωσε η βραζιλιάνικη ομοσπονδία για το μεγάλο ντέρμπι που θα γίνει στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν θα κάνει μάλιστα το ντεμπούτο του με τον Τιτέ στον πάγκο, αφού δεν είχε συμμετάσχει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των προκριματικών λόγω τραυματισμού. Το «μαδριλένικο» δίδυμο των Μαρσέλο και Κασεμίρο είχε απουσιάσει από τα δύο τελευταία παιχνίδια λόγω προβλημάτων στην κνήμη και την περόνη αντίστοιχα. Η μόνη «ηχηρή» απουσία είναι αυτή του Όσκαρ της Τσέλσι, ενώ στην αποστολή συμπεριελήφθη ως 24ος και ο αμυντικός της Σάο Πάουλο Ροντρίγκο Κάιο, ο οποίος θα «ενεργοποιηθεί» μόνο σε περίπτωση που δεν μπορεί να αγωνιστεί ο «κόφτης» της Ρεάλ.

Αναλυτικά η αποστολή της Βραζιλίας:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Ρόμα), Άλεξ Μουράλια (Φλαμένγκο), Ουέβερτον (Ατλέτικο Παραναένσε)

Αμυντικοί: Ζιλ (Σαντόνγκ Λουνένγκ), Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Μιράντα (Ίντερ), Ροντρίγκο Κάιο (Σάο Πάουλο), Ντάνιελ Άλβες (Γιουβέντους), Φάγκνερ (Κορίνθιανς), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Μέσοι: Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Ζουλιάνο (Ζενίτ), Λούκας Λίμα (Σάντος), Παουλίνιο (Λίβερπουλ),
Ρενάτο Αουγκούστο (Μπεϊζίνγκ Γκουοάν), Γουίλιαν (Τσέλσι)

Επιθετικοί: Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Ντάγκλας Κόστα (Μπάγερν), Γκαμπριέλ Ζέσους (Παλμέιρας), Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα)

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x