Αγγλία

Επιστρέφουν οι τραυματίες Κέιν και Ντέλε Άλι

Οι τελευταίες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι οι δύο σταρ της Τότεναμ αναμένεται να επανέλθουν από τους τραυματισμούς τους πολύ πιο γρήγορα από ό,τι οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Τότεναμ, καθώς επιστρέφουν από τον τραυματισμό τους οι Χάρι Κέιν και Ντέλε Άλι που έλειπαν για αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Άγγλος επιθετικός θα μπορέσει να παίξει στα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια κόντρα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι.

Από την άλλη πλευρά, ο διεθνής χαφ έχει αρχίσει ήδη τις προπονήσεις με την ομάδα και όλοι πιστεύουν πως θα είναι έτοιμος για την δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στην Ντόρτμουντ για την φάση των «16» του Champions League.

Ο Γιαν Βερτόνγκεν σε δηλώσεις που έκανε στην συνέντευξη Τύπου για το ματς κόντρα στην Μπορούσια αναφέρθηκε και στο συγκεκριμένο θέμα.

«Ξέρουμε ότι μερικά παιδιά θα ενσωματωθούν και πάλι στην ομάδα μετά το πρώτο σκέλος της φάσης των "16" του Champions League. Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση για εμάς αλλά όπως δείξαμε πέρυσι μπορούμε να κερδίσουμε όποιον βρεθεί στο δρόμο μας», υπογράμμισε ο Βέλγος αμυντικός.

Επιμέλεια: Βύρωνας Σουνίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x