Stoiximan Super League

Επιστροφές στου Ρέντη, φαβορί για Λεβαδειακό ο Καρίμ

Επιστρέφουν ένας-ένας οι διεθνείς στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Φαβορί για την επίθεση στο ματς με τον Λεβαδειακό ο Ανσαριφάρντ. Μέρος της προπόνησης ο Οτζίτζα λόγω ενοχλήσεων.

Μετά τους Έλληνες διεθνείς, ήρθε η ώρα σιγά-σιγά να επιστρέψουν και οι ξένοι στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ γύρισε στη βάση του, αλλά θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα την Πέμπτη και όλα δείχνουν πως θα είναι ο βασικός στην κορυφή της επίθεσης το Σάββατο απέναντι στον Λεβαδειακό. Άλλωστε ο Μπεν προέρχεται από μακρά απραξία, ο Τζούρτζεβιτς είναι εκτός φόρμας και ο Εμενίκε πιθανότατα θα γυρίσει στου Ρέντη την Πέμπτη μετά το ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε στην Μπολόνια και αποτελεί ερωτηματικό πότε θα ξαναμπεί στην αποστολή.

Ο Φελίπε Πάρντο αναμένεται να αργήσει από το φιλικό στην Κίνα και πιθανότατα ο Τάκης Λεμονής θα προφυλάξει τον Κολομβιανό εξτρέμ για το ματς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Επίσης εκκρεμεί και η άφιξη του Βούκοβιτς, που όμως δεν φαίνεται να έχει θέση στα πλάνα του Λεμονή.

Την Τετάρτη ο Οτζίτζα Οφόε έκανε μέρος της προπόνησης λόγω κάποιων ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν και μετά χωριστό πρόγραμμα και θεραπεία, με τον Μίλιτς να παραμένει εκτός με τις ενοχλήσεις στο πόδι του. Η κατάσταση του Βέλγου μέσου δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά ίσως να προφυλαχθεί εν όψει Πορτογαλίας.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα για το Σάββατο, ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν αύριο και μεθαύριο. Υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα θέτουν και οι Μάριν και Καρσελά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x