Euro 2024

Επιστροφή Μπόατενγκ στην εθνική Γερμανίας

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ είναι ο νέο πρόσωπο στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας για τα δύο τελευταία παιχνίδια απέναντι σε Βόρεια Ιρλανδία και Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επιστρέφει στην εθνική Γερμανίας ο Ζερόμ Μπόατενγκ, που είχε χάσει λόγω τραυματισμού τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Τσεχία και Νορβηγία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο 29χρονος αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου ξεπέρασε τον πρόσφατο τραυματισμό του και βρίσκεται ξανά στις επιλογές του Γιόακιμ Λεβ για τους δύο τελευταίους αγώνες με τη Βόρειο Ιρλανδία (5/10) και το Αζερμπαϊτζάν (8/10). Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Μάνουελ Νόιερ, Σάμι Κεντίρα, Μεσούτ Οζίλ και Μάριο Γκόμες.

Τα «πάντσερ» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του Γ’ ομίλου με οχτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και χρειάζονται μόλις έναν βαθμό στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια για να σφραγίσουν την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, που θα γίνει το καλοκαίρι του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Αναλυτικά, η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λένο (Λεβερκούζεν), Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Τραπ (Παρί Σεν Ζερμέν).

Αμυντικοί: Μπόατενγκ (Μπάγερν), Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Χούμελς (Μπάγερν), Κίμιχ (Μπάγερν), Μουστάφι (Άρσεναλ), Πλάτενχαρντ (Χέρτα), Ρούντιγκερ (Τσέλσι), Σούλε (Μπάγερν).

Μέσοι/Επιθετικοί: Μπραντ (Λεβερκούζεν), Τσαν (Λίβερπουλ), Ντράξλερ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκορέτσκα (Σάλκε), Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρούντι (Μπάγερν), Μίλερ (Μπάγερν), Σανέ (Μάντσεστερ Σίτι), Στιντλ (Γκλάντμπαχ), Βάγκνερ (Χόφενχαϊμ), Βέρνερ (Λειψία), Γιουνές (Άγιαξ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x