Stoiximan Super League

Επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Το δρόμο προς τα… τρίποντα καλείται να βρει από σήμερα ξανά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας ανήκει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον καλείται να στρέψει όλη του την προσοχή στο πρωτάθλημα.

Πρώτος αντίπαλος για τους «πράσινους» ο Παναιτωλικός, τον οποίο υποδέχονται σήμερα το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το σημερινό παιχνίδι έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο για το «τριφύλλι», αφού αργότερα παίζουν ο Άρης με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ενδεχόμενες βαθμολογικές απώλειες μπορεί να τον επηρεάσουν.

Συν τις άλλοις, ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων ηττών, δύο στο Κύπελλο Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ και μία στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολάκη, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα και Χατζηθεοδωρίδης.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Κουρμπέλης (εάν πάρει το τελικό ΟΚ) και ο Δώνης, με τον Μπουζούκη και τον Νάγκι στα πλάγια. Ο Χατζηγιοβάνης θα παίξει ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Χρήστος Δώνης, Ζαχίντ, Μπεκ, Περέα, Αγιούμπ, Νούνες, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης και Καμπετσής.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Ινσούα και οι τιμωρημένους Γιόχανσον και Σένκεφλεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x