Stoiximan Super League

Επιστροφή στο μέλλον για Ολυμπιακό

O Κώστας Φορτούνης και η θέση που θα έχει ο διεθνής άσος στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι αναμφίβολα το θέμα των ημερών για τους «ερυθρόλευκους».

Πολλά τα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί μετά το φιλικό της ομάδας του λιμανιού στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Βίκτορ επέλεξε να χρησιμοποιήσει (ξανά) τον Φορτούνη στο αριστερό άκρο της επίθεσης και όχι στον άξονα σε ρόλο επιτελικού χαφ. Έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κουβέντα για το αν ο Βίκτορ πρέπει ν' αλλάξει τα πλάνα του, τόσο σε ότι αφορά τη διάταξη της ομάδας όσο και τη θέση στην οποία θ' αγωνιστεί ο Φορτούνης στο ματς με τους Ισραηλινούς.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο νεαρός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός και πλέον όλοι περιμένουν να δουν αν τελικά ο Βίκτορ θ' αλλάξει “ρότα” στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Ισπανός κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος θα πραγματοποιήσει μια...επιστροφή στο μέλλον, παίρνοντας απόφαση να επαναφέρει τον Κώστα Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον σέντερ φορ. Αυτό θα φανεί και από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών στου Ρέντη, αλλά σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 41χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού έχει καταλάβει πως δεν κερδίζει τίποτα με τον παίκτη στα άκρα και αλλάζει τακτική.

Ένα άλλο θέμα βέβαια που παρουσιάζει ενδιαφέρον έχει να κάνει και με την αλλαγή διάταξης των “ερυθρόλευκων”, με τις πληροφορίες ν' αναφέρουν ότι ο Βίκτορ θα πάει σε 4-2-3-1, έχοντας τον Μιλιβόγεβιτς σε ρόλο καθαρού αμυντικού μέσου και δίπλα του τον Μανιάτη ή τον Μπουχαλάκη.

Μπαίνουν Τσόρι και Πουλίδο

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν σήμερα την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς ο Βίκτορ Σάντσεθ τους έδωσε ρεπό, με τους πρωταθλητές να επιστρέφουν αύριο το πρωί στου Ρέντη για προπόνηση. Η αυριανή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αναμένεται να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες και ο Άλαν Πουλίδο. Αν οι δύο παίκτες καταφέρουν να βγάλουν το πρόγραμμα της προπόνησης θα θέσουν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους, για τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο 41χρονος κόουτς των “ερυθρόλευκων” θέλει να έχει και τους δύο παίκτες στη διάθεση του, καθώς γνωρίζει ότι ο Τσόρι με την ποιότητα που έχει στο παιχνίδι του μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση του στο ματς, ενώ σε ότι αφορά τον Πουλίδο, αυτή τη στιγμή οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μείνει μόνο με τον Ιντέγε για την κορυφή της επίθεσης και φυσικά ο Ισπανός τεχνικός θέλει να έχει έτοιμο και τον Μεξικανό στράικερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x