Champions League

Επιστροφή Τερ Στέγκεν στον τόπο του «εγκλήματος»

Η σημερινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Γκλάντμπαχ είναι ιδιαίτερη για τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, o οποίος επιστρέφει στο γήπεδο που ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στη Γκλάντμπαχ και η σημερινή επίσκεψη της Μπαρτσελόνα στο «Borussia Park», στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, είναι πολύ σημαντική για εκείνον.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας έπαιξε στη Γερμανία για τέσσερα χρόνια πριν κάνει το μεγάλο άλμα στους «μπλαουγκράνα», το καλοκαίρι του 2014. Εκεί συνάντησε μεγάλο ανταγωνισμό από τον Κλαούντιο Μπράβο για την θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Πλέον, όμως, με τη φυγή του Χιλιανού πορτιέρο αποτελεί τον εκλεκτό που θα υπερασπίζεται την εστία των πρωταθλητών Ισπανίας, κάτι που θα κάνει και στο σημερινό ματς απέναντι στον σύλλογο που τον «έπλασε» ποδοσφαιρικά.

Ο προπονητής της ομάδας της Bundesliga, Αντρέ Σούμπερτ, δεν παρέλειψε σε δηλώσεις τους να κάνει ειδική αναφορά στον παλιό τερματοφύλακα της Μπορούσια: «Ο Τερ Στέγκεν είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο».

Αυτό που μένει να διαπιστώσουμε είναι αν ο 24χρονος θα πληγώσει με τις αποκρούσεις του, τον σύλλογο που τον έκανε γνωστό στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x