Super League 2

Επιτέλους νίκη για Ηρακλή

Τέλος στο αρνητικό σερί για τον Ηρακλή. Ο «Γηραιός» επικράτησε 1-0 του ΑΟΧ/Κισσαμικού και… χαμογέλασε έπειτα από καιρό. «Λύγισε» τα Τρίκαλα η Παναχαϊκή, πέρασε από την έδρα του Εργοτέλη ο Απ. Λάρισας.

Ποδαρικό με το… δεξί για τον Ηρακλή.

Ο «Γηραιός» επικράτησε 1-0 του ΑΟΧ/ Κισσαμικού στην Κρήτη και σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, έπειτα από τρεις σερί ήττες και ενώ το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα που είχε ήταν στις αρχές Δεκεμβρίου (3-0 τον Αήττητο). Αυτή ήταν και η πρώτη επιτυχία υπό τις οδηγίες του Μάνουελ Ρόκα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 57’ ο Περόνε με εκτέλεση φάουλ, στην οποία έκανε κακό υπολογισμό ο Λαζαρίδης και… πίκρανε τον πρώην τεχνικό της ομάδας του, Αλέκο Βοσνιάδη, που είναι στον ΑΟΧ/ Κισσαμικό πλέον.

Ο Ηρακλής, ο οποίος είχε και απουσίες, παρουσιάστηκε ψυχωμένος και ανώτερος, είχε και πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει νωρίτερα (38’) το σκορ, στην κεφαλιά του Στάμου που πέρασε λίγο εκτός.

Η Παναχαϊκή επικράτησε 2-1 των Τρικάλων στην Αγυιά και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από έξι αναμετρήσεις και η τελευταία της σημειώθηκε στις 18 Νοεμβρίου. Έτσι, πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια και ώθηση για ένα καλύτερο πλασάρισμα.

Ο Ελευθεριάδης σκόραρε με πέναλτι (το κέρδισε ο Κυνηγόπουλος) στο 45’, ενώ ο Συμελίδης ισοφάρισε με πλασέ έπειτα από πάσα του Καπού. Με προβολή στο 81’ ο Λουμπαρδέας έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

«Διπλό» υπήρξε και σε ένα ακόμη ματς της Κρήτης. Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε 2-1 του Εργοτέλη, πέτυχαν την έβδομη νίκη και οδήγησαν τους γηπεδούχους στην 4η τους ήττα. Ο Τασιούλης άνοιξε το σκορ στο 5’ με ωραίο γκολ, έπειτα από ατομική προσπάθεια, ενώ ο Λουκάο με πλασέ έκανε το 2-0 στο 68ο λεπτό. Στο 72’ ο Έφορντ μείωσε με συρτό σουτ.



Αναλυτικά, η 11η αγωνιστική:
Σάββατο 5 Ιανουαρίου

Παναχαϊκή-Τρίκαλα 2-1
(45’ πεν. Ελευθεριάδης, 81’ Λουμπαρδέας-61’ Συμελίδης)

Εργοτέλης-Απόλλων Λάρισας 1-2
(72’ Έφορντ-5’ Τασιούλης, 68’ Λουκάο)

ΑΟΧ/Κισσαμικός-Ηρακλής 0-1
(57' Περίνε)

Κυριακή 6 Ιανουαρίου
Σπάρτη - Ηρόδοτος (15:00)
Δόξα Δράμας - Καραϊσκάκης Άρτας (15:00)
Κέρκυρα - Πλατανιάς (15:00 ΕΡΤ3)
Απόλλων Πόντου - Αήττητος Σπάτων (15:00)
Αιγινιακός - Βόλος (15:00)

Η επόμενη (12η) αγωνιστική:
Ηρόδοτος-Κέρκυρα
Δόξα Δράμας-Σπάρτη
Καραϊσκάκης-Απόλλων Πόντου
Πλατανιάς-Αιγινιακός
Αήττητος Σπάτων-ΑΟΧ Κισσαμικός
Βόλος-Παναχαϊκή
Ηρακλής-Εργοτέλης
Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x