Stoiximan Super League

Επίθεση στον σχολιαστή της Nova για ένα πέναλτι από την ΑΕΛ

Ανακοίνωση με αιχμές για τη διαιτησία έβγαλε στο 30’ του ΠΑΣ Γιάννενα-ΑΕΛ η διοίκηση των «βυσσινί», που προέβη σε επίθεση με χαρακτηρισμούς στον δημοσιογράφο που περιγράφει το ματς για τη Nova.

Τη συνήθη πρακτική της να διαμαρτύρεται με ανακοίνωση εν μέσω του παιχνιδιού, στις φάσεις που θεωρεί ότι αδικείται, ακολούθησε η ΑΕΛ και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακριβώς στο ημίωρο της αναμέτρησης, όπως συνηθίζει, διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία και πιο συγκεκριμένα για την απόφαση του κ. Ζαχαριάδη να μην καταλογίσει πέναλτι στον Νούνιτς.

Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί είδηση, αφού συμβαίνει κάθε Σαββατοκύριακο.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση δεν είναι η διαμαρτυρία για τη διαιτησία, την οποία η ΑΕΛ έχει κάθε δικαίωμα να κάνει όποτε το κρίνει (άλλωστε το συνηθίζει τις τελευταίες αγωνιστικές), αλλά η αήθης επίθεση στον δημοσιογράφο που κάνει την περιγραφή για λογαριασμό της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της, επιτίθεται με τον απίστευτο χαρακτηρισμό «νούμερο» στον σπορκάστερ, για το σχόλιο του για τη φάση του πέναλτι για την οποία διαμαρτύρεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δηλαδή ποιο είναι πέναλτι κ. Ζαχαριάδη, αν δεν είναι αυτό από πάνω στον Νούνιτς από τη σέντρα του Γιακιμόφσκι;

Και μία ερώτηση: Ποιο είναι αυτό το νούμερο που μεταδίδει τον αγώνα, που ενώ βλέπει τη φάση και βλέπει τι γίνεται, λέει δεν έχει γίνει τίποτα επιλήψιμο;

Και μια ακόμα ερώτηση: Η σκαριά του Σκόνδρα στον Νούνιτς δεν είναι κίτρινη; Γιατί έχουμε πάρει 100 κίτρινες για απλά σπρωξίματα...

Ρε Ζαχαριάδη δεν είναι κόκκινη κάρτα η αγκωνιά του Αθανασιάδη στο πρόσωπο του Γκόικοβιτς εκτός φάσης;

Ρε Ζαχαριάδη αυτοί παίζουν ξύλο μπροστά στα μάτια σου... Δεν είναι κίτρινη κάρτα η κλωτσιά του Κάργα στον Γιακιμόφσκι;

Αυτοί παίζουν μόνο ξύλο σήμερα!

Αν είναι δυνατόν, έχουν γίνει 5 εγκληματικά φάουλ στους παίκτες μας χωρίς κίτρινη κάρτα και μία κόκκινη στον Αθανασιάδη και δίνει κίτρινη στον Νούνιτς για φάουλ που δεν έκανε!

Ντροπή ρε! Ανέβηκε ο Μιχαήλ με τους αγκώνες του πάνω στην πλάτη του Νούνιτς και αντί να δώσει φάουλ στον Μιχαήλ, δίνει στον Νούνιτς και μας βάζουν στην περιοχή συνέχεια.

15 φάουλ υπέρ του ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο και 2 υπέρ μας..

Γι αυτό αλλάξαν τον Σιδηρόπουλο;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x