Άλλη μια σημαντική σειρά συναντήσεων για την έλευση της Εθνικής ομάδας των Ανδρών στην Κρήτη και δη το Ηράκλειο ξεκίνησε σήμερα...

Στο Ηράκλειο βρίσκονται ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ Αλέξης Δέδες, ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας Άγγελος Μπασινάς και το υπηρεσιακό στέλεχος της ΕΠΟ Λώρα Δημητρίου και το πρωί βρέθηκαν για επιθεώρηση στο «Παγκρήτιο Στάδιο».

Εκεί ήταν, εκπροσωπώντας την ΕΠΣΗ, ο α’ αντιπρόεδρος Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης ενώ παρέστησαν ακόμα στελέχη του δήμου Ηρακλείου, όπως και αρμόδιοι τεχνικοί.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τις απαραίτητες και λεπτομερείς παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στις εγκαταστάσεις, προκειμένου να μπορούν να φιλοξενηθούν οι αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του EURO 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες, απαιτούνται περίπου 550.000 ευρώ για την αγορά νέου σκέπαστρου, μάτριξ, πάγκων και τη βελτίωση των εσωτερικών χώρων του σταδίου. Το συγκεκριμένο ποσό αναμένεται να καλυφθεί από την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου.

Η αντιπροσωπεία της ΕΠΟ έχει προγραμματίσει σήμερα το απόγευμα συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και αργότερα το βράδυ θα συναντηθεί και με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη!

Το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου παρέθεσε γεύμα σε γνωστό εστιατόριο του Ηρακλείου στα στελέχη της Ομοσπονδίας.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ