Stoiximan Super League

ΕΠΟ για Κούγια: «Να καταθέσει στα αρμόδια όργανα όσα κατήγγειλε»

Την ευκαιρία στον Αλέξη Κούγια να καταθέσει αυτά που κατήγγειλε με αφορμή το ΠΑΟΚ-ΑΕΛ στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα προτίθεται να δώσει η ΕΠΟ.

Θέση για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια με αφορμή το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πήρε η ΕΠΟ.

Όπως αναφέρεται από την ομοσπονδία, οι καταγγελίες του ιδιοκτήτη των «βυσσινί» είναι πολύ σοβαρές και γι’ αυτό προτίθεται να του δώσει την ευκαιρία να καταθέσει τις σχετικές αποδείξεις στα αρμόδια όργανα.

«Οι δημόσιες καταγγελίες του ιδιοκτήτη της Α.Ε. Λάρισα Π.Α.Ε. κ. Αλέξη Κούγια είναι εξαιρετικά σοβαρές και προφανώς ευαισθητοποιούν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ως νομικός, ο κ. Κούγιας, γνωρίζει φυσικά ότι τέτοιου περιεχομένου αναφορές πρέπει να παρουσιάζονται πάραυτα, με στοιχεία και ονόματα, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παραπέμπει άμεσα το θέμα στον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, ώστε ο κ. Κούγιας να αποκτήσει τη δυνατότητα να καταθέσει, το συντομότερο, ενώπιον των αρμοδίων δικαιοδοτικών οργάνων όλα όσα γνωρίζει και κατήγγειλε στην κοινή γνώμη και έτσι να συνεισφέρει έμπρακτα κι εκείνος, όπως διατείνεται στην ανακοίνωσή του ότι επιθυμεί, στην προσπάθεια για την αναγέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου»
, αναφέρεται χαρακτηριστικά από την ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x