Stoiximan Super League

Επόμενος στόχος ο Χατζηισαΐας και η αμυντική θωράκιση

Έχει πάρει μπροστά ο μεταγραφικός μηχανισμός του Ατρόμητου που πλέον προχωράει και την επόμενη υπόθεση.

Μετά την πολύ ουσιαστική κίνηση με τον Χάρη Χαρίση και τη διαφαινόμενη απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου, ο Ατρόμητος όχι μόνο δεν πατάει... φρένο, αλλά φορτσάρει και στις επόμενες κινήσεις του, ώστε ο Γιάννης Αναστασίου να έχει τα βασικά εργαλεία του ρόστερ στην προετοιμασία.

Με τις περιπτώσεις των δύο παικτών καλύπτεται αρχικά το κενό που άφησε ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς και κατά δεύτερον του πρώτου σκόρερ, Ευθύμη Κουλούρη, οπότε τώρα οι Περιστεριώτες στοχεύουν στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Εκεί, το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο Ατρόμητος θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ, αφού... αυτόν ξέρει και αυτόν εμπιστεύεται, ο ίδιος έχει προτεραιότητα το εξωτερικό από τη στιγμή που έχει ενημερωθεί από τον ΠΑΟΚ ότι δεν υπολογίζεται, αλλά όσο περνούν οι μέρες, αυτό είναι υπέρ των Περιστεριωτών. Πάντως, από τους «κυανολεύκους» υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τελικά θα υπάρχει happy end.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ατρόμητος θα αποκτήσει κι άλλον κεντρικό αμυντικό (αποχώρησε και ο Καρασαλίδης το καλοκαίρι) για να ενισχύσει τη γραμμή των μετόπισθεν και υπάρχει μία περίπτωση την οποία την παλεύει παράλληλα με αυτή του Χατζηισαΐα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x