Κύπελλο Ελλάδας

«Επτάρα» πρόκρισης για τη Λαμία στη Λάρισα!

Έκανε τη μεγάλη ανατροπή και προκρίθηκε η Λαμία! Η ομάδα του Μάκη Χάβου επικράτησε με 7-0 στη Λάρισα του τοπικού Απόλλωνα και άφησε εκτός τον Βόλο, καθώς υπερίσχυσε στη διαφορά τερμάτων.

Ήθελε ήττα του Βόλου, νίκη δική του και μάλιστα με πολλά γκολ και πράγματι η Λαμία είδε όλες τις συνθήκες να την ευνοούν, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπελλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου επικράτησε στη Λάρισα με το ευρύ 7-0 επί του τοπικού Απόλλωνα και σε συνδυασμό με την ήττα του Βόλου από την ΑΕΚ, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από την ομάδα της Θεσσαλίας και θα είναι στην αυριανή κληρωτίδα ως 2ος.

Σε ό,τι αφορά το ματς, ο Ασίγκμπα άνοιξε μόλις στο 10' το σκορ με το 0-1 να μένει μέχρι και το 64', όταν δηλαδή η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο άλλο ματς του ομίλου. Σε εκείνο το σημείο, η Λαμία φόρτσαρε και έκανε το 2-0 με τον Μπουλούλη και μάλιστα μέχρι το 69’ μπόρεσε να πετύχει άλλα δύο τέρματα (67’ Μπαράλες, 69’ Κωστίκας) διαμορφώνοντας το 4-0, που σήμαινε νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ωστόσο, η Λαμία δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πέτυχε άλλα τρία γκολ μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης με τους Τσούκαλο (79’), Ρόμανιτς (81’) και Βασιλαντωνόπουλο (88’), τελειώνοντας το ματς στο ευρύ 7-0.



Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Τροΐζι): Μάντζαρης, Σκούπρα, Σουλιώτης, Κοντοές, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Ράμος, Λιτένας, Μπιμάι (Κοντοθανάσης 46’), Καμπέρης, Λουκάο (Μπέικος 63’).

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελισσάς, Ασίγκμπα, Καρυπίδης (Βασιλαντωνόπουλος 57’), Αναστασιάδης, Παπαργυρίου (Μπαράλες 57’), Σκόνδρας, Μπουλούλης, Επστάιν, Καραγκούνης (Κωστίκος 67’), Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

1. ΑΕΚ 9 (9-2)
2. Λαμία 4 (9-3)
3. Βόλος 4 (7-5)
4. Απόλλων Λάρισας 0 (1-16)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x