Πορτογαλία

Ερασιτεχνική ομάδα «τρολάρει» τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Η άσημη Ολιβέιρα ντε Φράδες παίζει με τον… πόνο των φιλάθλων της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, που βλέπουν την ομάδα τους να αποψιλώνεται.

Οι 4 διεθνείς ποδοσφαιριστές της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Ρουί Πατρίσιο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Μπρούνο Φερνάντες και Ζέλσον Μαρτίνς, έχουν καταθέσει αίτηση για λύση των συμβολαίων τους από τα «λιοντάρια» έπειτα από τα όσα δραματικά βίωσαν τη φετινή σεζόν.

Και κάπως έτσι βρήκε την ευκαιρία η ερασιτεχνική Ολιβέιρα ντε Φράδες, η οποία «τρόλαρε» τη Σπόρτινγκ και απηύθυνε κάλεσμα στους τέσσερις ποδοσφαιριστές (χαριτολογώντας) να μετακομίσουν στο σύλλογο που εδρεύει στην επαρχία Βισέου.

Αναλυτικά το μήνυμα της Ολιβέιρα ντε Φράδες στο Facebook:
«Ζέλσον, Μπρούνο, Γουίλιαμ και Ρουί, έχουμε την καλύτερη λύση για εσάς. Ονομάζεται Ολιβέιρα ντε Φράδες! Εδρεύει σε μια ήσυχη και ειρηνική τοποθεσία με φανταστικούς φιλάθλους, καλή γαστρονομία και πανέμορφα τοπία (που ήταν ακόμα καλύτερα πριν από τις πυρκαγιές), αξιόλογες αθλητικές εγκαταστάσεις και σύντομα μία από τις καλύτερες παραλίες. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο και σας περιμένουμε τον Αύγουστο»!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x