Stoiximan Super League

Ερέρα: «Για να πετύχουμε κάτι μεγάλο φέτος πρέπει να αυξηθούν οι απαιτήσεις μας»

Πολύ ψηλά έχει θέσει τον πήχη για τον Άρη ο Πάκο Ερέρα, εξ ου και οι μεγάλες προσδοκίες που έχει από τους παίκτες του, όπως είπε χαρακτηριστικά και δήλωσε δικαιωμένος για την μεταγραφή του Κουέστα.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, σύμφωνα με πολλούς, και ο Πάκο Ερέρα φαίνεται πως είναι ένας εξ αυτών που το υποστηρίζουν, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τα λεγόμενα του Ισπανού τεχνικού, μετά τη νίκη του Άρη επί του Λεβαδειακού με 2-0.

Με τον Ερέρα να εξηγεί στην συνέντευξη Τύπου γιατί οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να είναι πιο απαιτητικοί από τους εαυτούς τους και να στέκεται στο καλό κλίμα που υπάρχει εντός και εκτός ομάδας, διαχωρίζοντάς το…

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη:

Για το παιχνίδι: «Το παιχνίδι ήταν πολύπλοκο, ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι σήμερα. Ο Λεβαδειακός με έκανε τη ζωή δύσκολη, αλλά τα καταφέραμε. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά και στιγμές που δεν αναγνώριζα την ομάδα μου, γιατί κάναμε κάποια εύκολα λάθη. Τέτοια παιχνίδια είναι απαιτητικά και εμείς πρέπει να είμαστε απαιτητικοί με τους εαυτούς μας. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο φέτος θα πρέπει να είμαστε απαιτητικοί. Σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έχω την απαίτηση να μην παίζουμε για μικρά διαστήματα. Πρέπει να έχουμε μια συνοχή και μια συνέχεια στα παιχνίδια. Κάλλιστα θα μπορούσα να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, αλλά έχω την απαίτηση να παίζουμε ακόμα καλύτερα».

Για την ευφορία του κόσμου και στα ενδότερα της ομάδας
: «Δεν θέλω να επέμβω στην ευφορία του κόσμου. Μέσα στην ομάδα θα το ελέγξουμε. Διαχωρίζω τη χαρά από το γήπεδο. Πρέπει να διαχειριστούμε το συναίσθημα. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα και την κάνει μεγαλύτερη, το πως διαχειρίζονται τα μέλη της τέτοιες στιγμές».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος την επιλογή του Κουέστα κάτω από την εστία: «Νιώθω δικαιωμένος. Ο Χουλιάν έπαιζε στην Πολωνία, μου τον πρότεινε ένα φίλος και είναι μια επιλογή που δεν μετανιώνουμε. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι και με τον Καντιμοίρη και με τον Άλεξ (σ.σ. Αναγνωστόπουλο)».

Για την είσοδο του Μανώλη Σιώπη στη θέση του Ματίγια: «Χάναμε έδαφος στο κέντρο, ο Ματίγια ήταν αρκετά κουρασμένος, οπότε με την είσοδο του Σιώπη είδαμε βελτίωση και γίναμε πιο γρήγοροι. Θα γίνει και στο μέλλον. Η ιδέα ήταν κλείσουμε στο κέντρο την ομάδα με τον Κολάσο, τον Μπάσα και τον Σιώπη. Για να αποφασίσω την 11αδα πρέπει να μελετήσω τον αντίπαλο καλά. Δεν μπορώ να πάρω την απόφαση μέχρι και 1-2 μέρες πριν τον αγώνα, για να ξέρω καλά τον αντίπαλο. Ο Σιώπης είχε καλή απόδοση και μπορεί να λειτουργήσει στο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x