Κύπελλο Ελλάδας

Ερέρα: «Μπορεί να έκανα λάθος»

Ο Πάκο Ερέρα δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει αδικήσει Διαμαντόπουλο, Μαρτίνες και Ιντζόγλου.

Οι Διαμαντόπουλος, Ιντζόγλου και Μαρτίνες ήταν από τους κορυφαίους του Άρη στο 2-1 επί του αήττητου Σπάτων και ο Πάκο Ερέρα δεν δίστασε να παραδεχτεί πως ίσως τους έχει αδικήσει φέτος.

«Στο πρώτο ημίχρονο μας κόστισε λίγο να βρούμε τα κενά. Κάναμε κάποια μικρά λάθη με τις πάσες προς τα μπροστά. Γενικά, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Η άλλη ομάδα ήταν αρκετά κλειστή και ήταν αρκετά δύσκολο να βρούμε το δρόμο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μεταμορφώθηκε σε άλλη ομάδα, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

«Ήταν λογικό να αγωνιστούν καινούριοι παίκτες και να δοκιμάσουν τη τύχη τους. Θα ήθελα να μιλήσω πρώτα για τον Ιντζόγλου, τον Διαμαντόπουλο και τον Νίκο Μαρτίνες. Συγκεκριμένα για αυτούς τους τρεις γιατί δεν είχαν πολλές ευκαιρίες στο παρελθόν. Και οι τρεις απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι να παίξουν. Απέδειξαν ότι μπορεί να μπερδεύτηκα εγώ στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα ο Διαμαντόπουλος γιατί είναι αυτός που έβαλε τα δύο γκολ. Και ο Ιντζόγλου και ο Μαρτίνες, έπαιξαν πολύ καλά. Μίλησα για αυτούς γιατί δεν είχαν ευκαιρίες, ενώ ο Ναζλίδης είχε ευκαιρίες στο παρελθόν. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα το ότι υπάρχουν αυτοί οι παίκτες», πρόσθεσε.

Όσο για το αν ένιωθε πίεση μετά το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, είπε: «Δεν υπάρχει μεγάλη πίεση. Χάσαμε παιχνίδια με πολύ δύσκολους αντιπάλους. Βέβαια, στα δύο από αυτά, ειδικά απέναντι στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, παίξαμε πολύ καλά το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν δε χάναμε το πέναλτι. Γενικά βλέπω ότι στα παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους, οι ομάδες κλείνονται πίσω. Εμείς τους κοιτάξαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Θα μπορούσαμε απλά να παίζουμε πίσω και να περιμένουμε τον αντίπαλο. Αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να εξελιχθεί, παρά τις ήττες. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Μαρτίνες, απάντησε καθησυχαστικά: «Δεν έχει συμβεί κάτι σημαντικό. Ήταν ένα μικρό χτύπημα στο πόδι. Δεν είναι ανησυχητικό».

Τέλος, για τα όσα συζητήθηκαν εντός ομάδας μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ, επισήμανε: «Όταν χάνονται τρία παιχνίδια, είναι φυσιολογικό να προκύπτουν κάποιες συζητήσεις. Αυτές οι συζητήσεις έγιναν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και ότι είμαστε ήρεμοι και μπορούμε να συνεχίσουμε. Η αλήθεια είναι ότι η συζήτηση με τους παίκτες έγινε κυρίως για το τελευταίο παιχνίδι. Αναλύσαμε και είδαμε ότι εμείς παίξαμε πολύ καλά, αλλά είδαμε ότι η αντίδραση μας στις αντεπιθέσεις ήταν λάθος και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x