Stoiximan Super League

Ερέρα: «Ζω παθιασμένα το κάθε ματς»

Δύσκολο χαρακτήρισε ο Πάκο Ερέρα το να μην φεύγει… βραχνιασμένος από τα ματς, ενώ τόνισε πως ο Άρης άξιζε τη νίκη με την εμφάνιση στην επανάληψη και αποθέωσε Σιώπη-Μαρτίνες.

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Άρη στο δεύτερο 45λεπτο, ο Πάκο Ερέρα έκανε λόγο στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι για δίκαιη νίκη απέναντι στη Λάρισα, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των Σιώπη και Μαρτίνες, αλλά και να… διαφωνήσει με τις δηλώσεις του Αντωνίου.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» έκανε ειδική μνεία στον… χαρακτήρα του, εξηγώντας τις αντιδράσεις του αλλά και το τι θα έκανε σε έναν φίλαθλο του Άρη…

Αναλυτικά όσα είπε ο Ερέρα:

Για τον αγώνα: «Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Λάρισα είναι καλή ομάδα και καλύτερη από εμάς στα πρώτα 20 λεπτά. Με την εμφάνιση μας στο δεύτερο ημίχρονο, αξίζαμε να νικήσουμε».

Για τις δηλώσεις του Αντωνίου που έκανε λόγο για ανούσια κατοχή του Άρη, όπως και για τη διαιτησία: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την άποψη των συναδέλφων μου. Εχει τη δική του άποψη. Δεν συμφωνώ. Τα γκολ που πετύχαμε είναι καθαρά. Αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε καλύτερα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Παρόλα αυτά σέβομαι την άποψη του συναδέλφου».

Για τους πανηγυρισμούς του: «Είναι πολύ δύσκολο να μην φεύγω βραχνιασμένος. Ετσι είναι το στυλ μου. Ζω παθιασμένα το κάθε ματς. Ηταν η πρώτη νίκη μπροστά στους οπαδούς μας. Η αλήθεια είναι ότι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για αυτό. Το περιμέναμε. Μας δημιούργησαν κάποια προβλήματα. Είτε γιατί μας πίεσαν καλά είτε επειδή ήμασταν νευρικοί. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και να δημιουργούμε από πίσω. Δεν θέλουμε να κάνουμε δώρο τη μπάλα από την άμυνα».

Για το γκολ του Γιουνές: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το γκολ του. Θα βελτιώσει τη δική του αυτοπεποίθηση. Θα τον βοηθήσει στη συνέχεια. Ενας σκόρερ πρέπει να έχει πάντα καλή σχέση με τα δίχτυα».

Για το τι θα έλεγε σε έναν φίλαθλο από αυτούς που βρέθηκαν στο γήπεδο
: «Το μόνο που θα έκανα θα ήταν να τον αγκαλιάσω».

Για τους Σιώπη, Μαρτίνες και τι θα αλλάξει ενδεχομένως στην ομάδα: «Πρόκειται για δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Τέτοιες επιλογές δημιουργούν ευχάριστο πονοκέφαλο σε έναν προπονητή. Εχουμε δύο εβδομάδες για να προσαρμοστούν στο παιχνίδι μας. Θα μας βοηθήσουν στο πρωτάθλημα αλλά και στον εσωτερικό ανταγωνισμό».

Για το τι θα ήθελε να αλλάξει στο διάστημα της διακοπής: «Στην παρούσα φάση δεν σκέφτομαι να αλλάξω κάτι. Θα δουλέψουμε σκληρά. Θα μελετήσουμε τον επόμενο αντίπαλο μας και έχουμε δύο εβδομάδες για αυτό. Η ομάδα έχει δεθεί και στην παρούσα φάση δεν θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x