Europa League

Ερερίν: «Δεν έχει να χάσει τίποτα, άρα… επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός»

Ο Ιάγκο Ερερίν δεν επαναπαύεται στη νίκη με 3-2 της Μπιλμπάο στη Λεωφόρο και προειδοποιεί πως ο Παναθηναϊκός είναι επικίνδυνος για τη ρεβάνς του «Σαν Μαμές».

Κάθε άλλο παρά ως αγγαρεία αντιμετωπίζει ο Ιάγκο Ερερίν τη ρεβάνς της Μπιλμπάο με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη στο «Σαν Μαμές» για τα play offs του Europa League. Ο γκολκίπερ των Βάσκων θεωρεί πως οι «πράσινοι» θα παίξουν χωρίς άγχος και συνεπώς θα είναι επικίνδυνοι, γι’ αυτό και δεν επαναπαύεται στη νίκη της ομάδας του στη Λεωφόρο.

«Ο Παναθηναϊκός πάλεψε πολύ στο πρώτο ματς. Ήταν μια μεγάλη μάχη. Άρχισαν καλά, πήραν ένα καλό προβάδισμα κι εμείς δεν κάναμε ευκαιρίες, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς. Ξέραμε πως έπρεπε να αντιδράσουμε στο 2-0, γιατί θα ήταν πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε αυτό το σκορ στο ‘Σαν Μαμές’. Κερδίσαμε με 3-2, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί μία ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα είναι πάντα επικίνδυνη. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να δημιουργήσει όμορφη ατμόσφαιρα», τόνισε ο τερματοφύλακας της Αθλέτικ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x