Γενικά

Έρευνα και από τη FIFA για τον Αλ-Κελαϊφί

Η Επιτροπή Ηθικής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας διέταξε έρευνα για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει ζητώντας έρευνα και στα Αλ-Κελαϊφί. Την ίδια στιγμή αυτός ετοιμάζει την «άμυνά» του.

Μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο για τα δικαιώματα των Μουντιάλ 2026 και 2030.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και η FIFA θορυβημένη από τα όσα γίνονται γνωστά για τον ρόλο του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί σε αυτό διέταξε έρευνα για το ζήτημα.

Πρόκειται για έρευνα που έχει ζητήσει η αρμόδια επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, η Επιτροπή Ηθικής, η οποία προ ετών κίνησε τις διαδικασίες κατά του Ζεπ Μπλάτερ και το Μισέλ Πλατινί σε παλιότερο σκάνδαλο.

Αναμένεται να γίνει ιδιαίτερα προσεκτικός έλεγχος στα οικονομικά της beIN αλλά ακόμη και στους προσωπικούς λογαριασμούς του Αλ-Κελαϊφί.

Βέβαια, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν και της beIN Media Group δεν μένει με «σταυρωμένα» τα χέρια. Φέρεται να έχει δώσει ήδη εντολή στο νομικό του επιτελείο να ασχοληθεί με την υπόθεση και να ετοιμάσει την απάντησή του σε όλα αυτά.

Μάλιστα, τα δύο άτομα που έχει χρίσει ως υπεύθυνους σε αυτό είναι ο Φρανσίς Σπινέρ, γνωστός μεγάλος δικηγόρος στη Γαλλία αλλά και τον διευθυντή επικοινωνίας της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζαν Μαρσιάλ Ριμπ στον οποίο έχει τυφλή εμπιστοσύνη και έχει χρόνια στενή συνεργασία μαζί του, αρχικά στην beIN Media Group.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x