Αγγλία

Έρευνες για ρατσιστική επίθεση στον Στέρλινγκ

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για ρατσιστική επίθεση στον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τσέλσι, που διεξήχθη τέλη Δεκεμβρίου.

Η μητροπολιτική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για ρατσιστική επίθεση εναντίον του Ραχίμ Στέρλινγκ, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η τοπική αστυνομία εργάζεται και με τις δύο ομάδες πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ ακόμα δεν έχει προβεί σε συλλήψεις.

Σε δηλώσεις του, ο Ομάρ Μπεράντα, επικεφαλής της υπόθεσης από πλευράς Σίτι, επαίνεσε τις ενέργειες της Τσέλσι για να βρεθεί ο άνθρωπος που προέβη στη ρατσιστική επίθεση κατά του Άγγλου επιθετικού.

«Η Τσέλσι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο να καταδείξει ότι αυτά δεν πρέπει να γίνονται ανεκτά στο ποδόσφαιρο. Με αυτή τη λογική είμαστε ευθυγραμμισμένοι και πραγματικά υπήρξε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος. Εμείς ως σύλλογος έχουμε προσφέρει κάθε είδους υποστήριξη στον Στέρλινγκ και κυρίως ηθική. Όλοι στον σύλλογο τον στηρίζουμε», τόνισε ο Μπεράντα.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x