Κύπρος

Έριξε τριάρα στο ντέρμπι και το σήκωσε ο ΑΠΟΕΛ!

Παρέμεινε στον θρόνο του ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν 3-0 του Απόλλωνα Λεμεσού και κατέκτησαν το 7ο σερί πρωτάθλημα.

Ακόμη ένα για τον ΑΠΟΕΛ!

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν το απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι, επικράτησαν εντός έδρας 3-0 του Απόλλωνα Λεμεσού και σε συνδυασμό και με την απώλεια της ΑΕΚ Λάρνακας, κατέκτησε μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δύο στροφές πριν το φινάλε. Του 7ου σερί και 28ου της ιστορίας τους. Ο Ντε Βινσέντι άνοιξε το σκορ στο 15’ με πλασέ έπειτα από ωραία προσπάθεια του Τάμαρι και η κατάσταση έγινε πιο δύσκολη με τον Ρομπέρζ να δέχεται δεύτερη κίτρινη στο 34ο λεπτό.



Ο Μοράις με πλασέ αμέσως μετά έφερε πιο κοντά τους γηπεδούχους στη νίκη, που κλείδωσε στο 44’ με… βολίδα του Ιωάννου. Οπότε, η ομάδα του Τραμετσάνι έφτασε τους 64 βαθμούς, άφησε στους 58 τον Απόλλωνα, που υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας και η ΑΕΚ Λάρνακας πήγε στους 56 με το 1-1 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να… προσπεράσει τον ΑΠΟΕΛ. Ο Τιάγκο έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Αμμοχώστου με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει με τον Γιάννου στο 58'. Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχασε φέτος από την ομάδα της Λάρνακας σε τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα που κοντραρίστηκαν.

Η ΑΕΛ Λεμεσού επικράτησε την ίδια ώρα με 3-2 της Ομόνοιας του Γιάννη Αναστασίου. Ο Χουράδο άνοιξε το σκορ με δυνατό-συρτό σουτ στο 26ο λεπτό και ο ίδιος παίκτης ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 47’ και ο Μακρής στο 53’την έφερε πιο κοντά στη νίκη. Ο Μόντες στο 71’ και ο Ραμίρες στο 75ο λεπτό διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής των πρωταθλητών
ΑΠΟΕΛ-Απόλλων Λεμεσού 3-0
(15’ Ντε Βινσέντι, 36’ Μοράις, 44’ Ιωάννου)

ΑΕΚ Λάρνακας-Νέα Σαλαμίνα 1-1
(59’ Γιάννου-2’ Σάντος)

ΑΕΛ Λεμεσού-Ομόνοια 3-2
(26’, 47’ Χουράδο, 53’ Μακρής-71’ Μόντες, 75’ Ραμίρες)

Επόμενη αγωνιστική (9η)
Σάββατο (11/05)
ΑΕΛ Λεμεσού-Νέα Σαλαμίνα (19:00)
Απόλλων Λεμεσού-ΑΕΚ Λάρνακας (19:00)
Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x