Super League 2

Ερμής Ζωνιανών κατά Γκώνια: «Απαιτούμε την απομάκρυνση του αναλώσιμου από τον Εργοτέλη»

«Βεντέτα» με τον Τάκη Γκώνια άνοιξε ο Ερμής Ζωνιανών. Με αφορμή επεισόδιο που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας, εκείνος δήλωσε ότι θα θεωρήσει ασέβεια το να μην απολυθεί από τον Εργοτέλη.

Επίθεση εναντίον του Τάκη Γκώνια εξαπέλυσε ο Ερμής Ζωνιανών.

Κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα με τον Εργοτέλη (4-2 υπέρ των «κιτρινόμαυρων») ο τεχνικός της ομάδας είχε επεισόδιο με τον πρόεδρο του ρεθυμνιώτικου συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο Γκώνιας παρεξηγήθηκε αρχικά με οπαδό των φιλοξενούμενων και αναζητώντας τον μετά τη λήξη του αγώνα, φέρεται να έπιασε από τον λαιμό τον Γιάννη Κάββαλο (χωρίς να γνωρίζει την ιδιότητά του).

Παρόλο λοιπόν που έπειτα παρουσιάζεται να ζήτησε συγγνώμη, εκείνη δεν έγινε αποδεκτή, με τον κ. Κάββαλο να προχωρά απεναντίας σε «πύρινη» δήλωση εναντίον του.

Σε αυτή τον χαρακτηρίζει αναλώσιμο, απαιτεί την απόλυσή του και παρόλο που εκφράζει τον σεβασμό του στον Εργοτέλη, ξεκαθαρίζει ότι αν δεν τον απομακρύνει, θα το θεωρήσει ασέβεια προς τον σύλλογό του.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Κάββαλου

«Το σωματείο του Ερμή Ζωνιανών και ο πρόεδρος Γιάννης Κάββαλος απαιτούν την απομάκρυνση του προπονητή Τάκη Γκώνια από το φίλο σωματείο του Εργοτέλη! Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου στο σημερινό φιλικό απέναντι στο σωματείο μας, το πρόσωπο μου και όλα τα μέλη της αποστολής μας στο Παγκρήτιο ήταν αλήτικη και κατάπτυστη!

Ο Εργοτέλης είναι πολύ ιστορική ομάδα που εκπέμπει πολιτισμό και τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση ούτε στον συγκεκριμένο σύλλογο, ούτε και στο κρητικό ποδόσφαιρο! Απαιτούμε ξανά την απομάκρυνση του προπονητή Γκώνια που τον θεωρούμε αναλώσιμο! Σήμερα είναι, αύριο δεν είναι!

Οι σχέσεις μας όμως με τον Εργοτέλη πρέπει να διατηρηθούν για πάντα στο πολύ καλό επίπεδο που ήταν μέχρι τώρα! Αν η διοίκηση του Εργοτέλη δεν απομακρύνει τον προπονητή Γκώνια, θα το θεωρήσουμε ασέβεια στον σύλλογο μας! Απαιτούμε για άλλη μια φορά την απομάκρυνση Γκώνια από τον ιστορικό Εργοτέλη…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x