Ισπανία

Ερμόσο: «Ξεκάθαρο το πρότζεκτ της Ατλέτικο - Ήταν η πρώτη μου επιλογή να έρθω εδώ»

Τον ενθουσιασμό του που θα συνεργαστεί με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και την πεποίθηση πως θα δώσει τα πάντα για την Ατλέτικο, εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μάριο Ερμόσο.

Μετά από ένα σίριαλ πολλών ημερών, ο Μάριο Ερμόσο έγινε κι επίσημα παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι της νέας του ομάδας, εκφράζοντας τη χαρά του για το νέο βήμα στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος, γιατί είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Αποτελεί μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και πραγματικά ανυπομονούσα να έρθω εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερμόσο.

Ακόμη, δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος φαίνεται ότι είναι ένας σημαντικός λόγος που επέλεξε τους «ροχιμπλάνκος».

«Προσωπικά, θεωρώ ότι με τον Σιμεόνε, η Ατλέτικο δείχνει ότι είναι ένα παράδειγμα συλλόγου, ο οποίος έχει ένα ξεκάθαρο πρότζεκτ και στοχεύει στη βελτίωση τω νεαρών ποδοσφαιριστών. Είναι αυτό ακριβώς που ζητάνε οι νέοι παίκτες, γιατί μαζί του νιώθεις σιγουριά. Από τη στιγμή που δέχτηκα την πρόταση και μπορούσα να έρθω στην Ατλέτικο, δεν το σκέφτηκα καθόλου», πρόσθεσε ο 24χρονος Ισπανός.

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή να έρθω εδώ (στην Ατλέτικο). Πρόκειται να δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα. Μου αρέσει η σκληρή δουλειά και θα το αποδείξω», κατέληξε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός.

Θυμίζουμε ότι ο Ερμόσο αποκτήθηκε πρόσφατα από την Εσπανιόλ για 25 εκατ. ευρώ, με το συμβόλαιό του να έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2024.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x