ΕΡΤ: «Την ανάγνωση της ανακοίνωσης την επέβαλαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ»

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καταδίκασε η ΕΡΤ την ανακοίνωση των οπαδών των ΠΑΟΚ, η οποία αναγνώσθηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια του ζωντανού προγράμματος.

Η Δημόσια Τηλεόραση με νέα της ανακοίνωση ξεκαθάρισε πως οι οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά» εισέβαλαν στο στούντιο και ανάγκασαν τους εργαζομένους να διαβάσουν τις θέσεις τους, διακόπτοντας τη ροή του ζωντανού προγράμματος κάτι που συνιστά «βαθιά αντιδημοκρατική πράξη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

"Η διοίκηση της ΕΡΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση.

Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα.

Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι η ΕΡΤ και η ΕΡΤ3 δηλώνουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν".

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ