Ιταλία

«Ερωτευμένος με τη Ναπολι ο Χισάι»

Διατεθειμένος να μείνει στη Νάπολι για πάντα είναι ο Ελσεϊντ Χισάι, ενώ δηλώνει χαρούμενος και "ερωτευμένος" τόσο με την ομάδα, όσο και με την πόλη, σύμφωνα με τον ατζέντη του.

"Ερωτευμένος" με τη Νάπολι και την πόλη είναι ο Ελσεϊντ Χισάι, ενώ είναι διατεθειμένος να μείνει για πάντα στη Νότια Ιταλία, σύμφωνα με τον ατζέντη του. Ο Αλβανός διεθνής, που αποκτήθηκε από την Έμπολι το καλοκαίρι του 2015, είναι χαρούμενος στη Νάπολη, αν και υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που τον συνδέουν με διάφορες ομάδες.

«Ο παίκτης είναι 'ερωτευμένος' με τη Νάπολη, είναι χαρούμενος και μπορεί να μη φύγει ποτέ» δήλωσε ο ατζέντης του Χισάι, Μάριο Γκιουφρέντι στο “Radio Kiss Kiss Napoli”. «Η πόλη τον έχει καλωσορίσει με πολύ αγάπη, ο ίδιος είναι χαλαρός και αισθάνεται σχεδόν σαν Ναπολιτάνος. Δεν είναι σύμπτωση πως συχνά μου λέει πως οι Ναπολιτάνοι και οι Αλβανοί έχουν ομοιότητες. Είναι αλήθεια πως είχε προβλήματα στην αρχή της χρονιάς, αλλά στο δεύτερο μισό επέστρεψε στα επίπεδα της περυσινής σεζόν.

Υπήρχαν μερικοί παράγοντες. Επέστρεψε μετά από 60 συνεχόμενους αγώνες, δεν πήγε στο Euro για διακοπές. Είχε ένα γιο και υπήρχαν εντάσεις σχετικά με το συμβόλαιό του, για να μην πω και πως μιλάμε για έναν παίκτη 22 χρονών με πολλές υποχρεώσεις».

Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x