Γ' Εθνική

Έρχεται ενίσχυση…

Τουλάχιστον δύο μεταγραφές θα πραγματοποιήσει ακόμη η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα έχουν αποφασίσει ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του. Για στόπερ και πάικτη στα άκρα θα κινηθεί η Ένωση.

Τις αδυναμίες που έχει η ΑΕΚ κατέδειξε το πρόσφατο φιλικό με ΑΕ Διμηνίου.

Ο 37χρονος προπονητής ήταν προβληματισμένος από την αμυντική λειτουργία της Ένωσης και κυρίως από όσα είδε στο κέντρο της άμυνας.

Ο ίδιος δεν θέλησε να μιλήσει δημόσια για αυτό, όμως – σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay – θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός στόπερ.

Μάλιστα, θα είναι κάποιος έμπειρος και έτοιμος να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας, βοηθώντας ταυτόχρονα τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές στην εξέλιξή τους.

Στο θέμα του Κουρμπέλη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει ότι θα έπρεπε και πλέον περιμένουν αν θα προχωρήσει η περίπτωση του εξωτερικού για να έρθουν σε νέα επαφή με τον Αστέρα Τρίπολης, αν και ο νεαρός διεθνής εξετάζεται για την επόμενη σεζόν.

Για φέτος πιο πιθανό μοιάζει το θέμα του Κολοβέτσιου για τον οποίο ενδέχεται να σημειωθούν εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα.

Μέχρι στιγμής στον «Δικέφαλο» δεν έχουν λάβει κάποια οριστική απόφαση για τον νεαρό στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα και ίσως προκύψει κάτι μετά το αυριανό φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο.

Εκτός από κεντρικούς αμυντικούς, στην ΑΕΚ εξετάζουν και περιπτώσεις περιφερειακών επιθετικών και παικτών που μπορούν να παίξουν στα άκρα.

Φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο ακόμα και τρίτης μεταγραφής, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ποια θέση θα ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x