Stoiximan Super League

Στην Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ ο Κρέσπο!

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στον ΠΑΟΚ! Ο παίκτης προσγειώθηκε στη συμπρωτεύουσα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Θέμα… ωρών η απόκτηση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο από τον ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έφτασε στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να «τελειώσει» την μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του βορρά».

Οι ασπρόμαυροι έχουν συμφωνήσει σε όλα τόσο με την Άστον Βίλα, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή του κι ως εκ τούτου απομένουν τα τυπικά για να «κλείσει» το deal.

Ουσιαστικά ο Ισπανός άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα πέσουν οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Κρέσπο αναμένεται να γίνει η τέταρτη φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ, μετά τους Λέο Μάτος, Σάκοφ και Τζάλμα Κάμπος.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σεβίλλη, Σανταντέρ, Πάντοβα, Μπολόνια, Βερόνα, Κόρντοβα, ενώ το 2015 πήγε στην Άστον Βίλα, στην οποία έμεινε για ένα εξάμηνο, προτού τον περασμένο Ιανουάριο μετακομίσει ως δανεικός στην Ράγιο Βαγεκάνο, με την οποία «έγραψε» 9 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x