Stoiximan Super League

Έρχεται η Λεγανές στο Περιστέρι για Ρισβάνη

Τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό του Ατρομήτου θα τσεκάρει η ισπανική ομάδα στη ρεβάνς με τη Λέγκια Βαρσοβίας στο Περιστέρι.

Άλλο ένα κίνητρο, εκτός από την πρόκριση του Ατρόμητου να φτάσει στα πλέι οφ του Europa League, έχει αποκτήσει ο Σπύρος Ρισβάνης στο αυριανό παιχνίδι με την Λέγκια Βαρσοβίας στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στο Περιστέρι θα δώσει το «παρών» άνθρωπος της Λεγανές που θα παρακολουθήσει από κοντά τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Άλλωστε, ο ισπανικός σύλλογος έχει ήδη στις τάξεις του έναν Έλληνα και διεθνή μάλιστα ποδοσφαιριστή, τον Δημήτρη Σιόβα, που αγωνίζεται ήδη εκεί τέσσερις σεζόν και έχει μονιμοποιηθεί.

Ένας από τους λόγους που επιθυμεί να κινηθεί για κεντρικό αμυντικό η Λεγανές είναι το 3-5-2 με το οποίο αγωνίζεται και χρειάζεται περισσότερες λύσεις στα μετόπισθεν.

Το θέμα, ωστόσο, είναι ότι ο Ατρόμητος δείχνει και φέτος αποφασισμένος για διάκριση, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τη Λέγκια και ελπίζει το βράδυ να έχει περάσει στα πλέι οφ του Europa League, μια… ανάσα από τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x