Stoiximan Super League

Έρχεται και… ενίσχυση στον ΠΑΟΚ

Η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League είναι πιο πιθανή από ποτέ και οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να τρέξουν για την ενίσχυσή τους.

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως είναι η ιστορική συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να ξεπεράσει την Μπενφίκα και πλέον απομένουν δύο ματς με την Κράσνονταρ, προκειμένου να κουνήσει «σεντόνι» για πρώτη φορά στην 94χρονη ιστορία του!

Μετά τις δύο μεγάλες προκρίσεις επί της Μπεσίκτας και των «αετών» της Λισαβόνας, οι Θεσσαλονικείς θα βάλουν ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ και η ενδεχόμενη συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα φέρει 20 με 25 εκατ. ευρώ στα «ασπρόμαυρα» ταμεία, λύνοντας παράλληλα και το θέμα με το Financial Fair Play που έχει τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ.

Εκτός από τα οικονομικά, ο ΠΑΟΚ καλείται να προχωρήσει και για την ενίσχυσή του, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του.

Πρώτα από όλα ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται έναν σέντερ φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Τσούμπα Άκπομ και του Κάρολ Σφιντέρσκι, ώστε να ταιριάξει με τους δύο υπάρχοντες επιθετικούς του.

Από εκεί και πέρα, ενδέχεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμη χαφ, ώστε η ομάδα να έχει λύσει στη μεσαία γραμμή και να μην υπάρξει κενό σε ενδεχόμενο τραυματισμό ή τιμωρία.

Παράλληλα, παραμένει ανοικτό το θέμα του τερματοφύλακα, αφού δεν γνωρίζουμε αν θα «σκάσει» πρόταση για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί για Γερμανία ή Ισπανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x