Stoiximan Super League

Έρχεται ο Άλεφ, ακολουθούν οι άλλοι δύο

Πιθανότατα σήμερα στην Αθήνα ο Άλεφ, έπονται οι Μπογέ και Πόνσε μέσα στις επόμενες μέρες.

Σε πολύ καλό δρόμο για την ολοκλήρωση τριών μεταγραφών είναι η ΑΕΚ.

Η πιο προχωρημένη ή καλύτερα η μοναδική… τελειωμένη είναι αυτή του Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός αναμένεται πιθανότατα σήμερα στην Αθήνα με τον μάνατζέρ του για να ολοκληρωθεί τυπικά η μετακίνησή του από την Μπράγκα με τη μορφή δανεισμού. Η «Ένωση» θα διατηρεί οψιόν 2 εκατ. ευρώ για τον 23χρονο άσο, ο οποίος θα εισπράξει 300.000 ευρώ για την ερχόμενη περίοδο.

Από εκεί και πέρα, στο τελικό τους στάδιο είναι οι υποθέσεις των Λούκας Μπογέ και Εζέκιελ Πόνσε. Με τους παίκτες και τις ομάδες τους, Τορίνο και Ρόμα αντίστοιχα, υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία και απλώς ρυθμίζονται κάποιες λεπτομέρειες σε όρους των συμβολαίων και σε παροχές. Ο 22χρονος Αργεντινός ακραίος επιθετικός μπορεί να βρίσκεται ακόμη και σήμερα στην Αθήνα, ενώ ο 21χρονος συμπατριώτης του φορ λογικά θα έρθει από την Πέμπτη στην Ελλάδα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που είναι πολύ ικανοποιημένος με τις κινήσεις που έχουν γίνει, περιμένει άμεσα την ενσωμάτωση των νέων αποκτημάτων στην προετοιμασία, καθώς σε τρεις εβδομάδες υπάρχει το πρώτο ματς της ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League.

Όσον αφορά σε πιθανές άλλες κινήσεις, για την ώρα φαίνεται πως δεν θα υπάρξουν άμεσα περαιτέρω ενισχύσεις. Η περίπτωση του Ρόμπιν Λουντ παραμένει πάντα στο κάδρο, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού χαφ και εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x