Stoiximan Super League

Έρχεται στην Αθήνα για Ολυμπιακό ο Φιγκέιρας

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, καθώς σύμφωνα με τη Marca ξεκίνησε ταξίδι με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Στο τελικό της στάδιο μπαίνει η υπόθεση της απόκτησής του Ντιόγκο Φιγκέιρας από τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρεται στη «Marca», ο Πορτογάλος μπακ, ο οποίος μοιάζει κλεισμένος από τους «ερυθρόλευκους», μπήκε στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό την Αθήνα ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά.

Ουσιαστικά, έρχεται ώστε να επικυρώσει τη συμφωνία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, που έχουν ήδη συμφωνήσει και με την πλευρά της Σεβίλλης όπου ανήκει. Οι Ανδαλουσιάνοι θα λάβουν ένα ποσό κοντά στο ενάμιση εκατομμύριο ευρώ και ο 24χρονος παίκτης θα αμείβεται με 450 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ενώ το συμβόλαιο του Πορτογάλου με τον ισπανικό σύλλογο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Πρόκειται για μια από τις πρώτες επιθυμίες του Μάρκο Σίλβα που τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση και σαν συν της περίπτωσής του είναι το ότι μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x