Super League 2

Έρχονται ενισχύσεις στην ΑΕΚ

Τουλάχιστον τρεις μεταγραφές που θα κάνουν τη διαφορά έχει αποφασιστεί να γίνουν στην ΑΕΚ στη χειμερινή περίοδο.Σε ποιες θέσεις στοχεύουν. Ελπίδες για «αθώωση» στην σημερινή απολογία για τη Ριζούπολη.

Μπορεί η ΑΕΚ να μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στη Football League και να δείχνει πως είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για άνοδο στη Super League, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν επαναπαύονται. Δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα στην τύχη και προσδοκώντας σε πιο πειστικές εμφανίσεις στην κατηγορία, αλλά και σε ενίσχυση εν όψει της επόμενης σεζόν, στοχεύουν στην ενίσχυση της ομάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε 3-4 μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου αποκτώντας παίκτες που όχι απλώς θα κάνουν τη διαφορά στο τρέχον πρωτάθλημα, αλλά θα είναι χρήσιμοι και στη Super League, εφόσον φυσικά επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Οι θέσεις στις οποίες στοχεύουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι κι αυτές στις οποίες δείχνει να πονά περισσότερο η ομάδα σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Κινούνται για έναν αριστερό μπακ, έναν κλασικό αμυντικό χαφ, έναν δεξιό εξτρέμ κι έναν σέντερ φορ περιοχής.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει αναλάβει να παρουσιάσει στους Τραϊανό Δέλλα και Ντούσαν Μπάγεβιτς μια μακρά λίστα επιλογών για κάθε θέση. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στην Ουγγαρία για να παρακολουθήσει παίκτες, ενώ θα γίνει και ταξίδι στη Βραζιλία για τον ίδιο λόγο.

Ελπίζει σε αθώωση

Σήμερα απολογείται η ΑΕΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για τα «εκτεταμένα», σύμφωνα με το κατηγορητήριο, επεισόδια στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό στη Ριζούπολη. Η «Ένωση» κινδυνεύει με 1-2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την υπερασπιστική γραμμή αισιοδοξούν πως θα τη γλιτώσει με πρόστιμο. Οι «κιτρινόμαυροι» θα ισχυριστούν πως τα επεισόδια έγιναν εκτός του χώρου του γηπέδου κι όχι μέσα σε αυτό (αν και υπήρξε εισβολή κάποιων οπαδών), ενώ θα αποδώσουν τις διακοπές στο ματς στη χρήση χημικών που έκανε η αστυνομία εκτός γηπέδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x