Ελλάδα

Έρχονται η FIFA και UEFA για επαφές με ΕΠΟ-Κοντονή

Κλιμάκιο της FIFA και της UEFA αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα για να προχωρήσουν τα συμφωνηθέντα για τις αλλαγές στο καταστατικό της ΕΠΟ. Επαφές με ομοσπονδία και Κοντονή.

Στην Αθήνα έρχεται κλιμάκιο της FIFA και της UEFA την Πέμπτη, προκειμένου το προσεχές διήμερο να έχει επαφές για την υλοποίηση των όσων συμφωνήθηκαν για αλλαγές στο καταστατικό της ομοσπονδίας. Ο πρόεδρος της ΚOΠ και εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, μαζί με τον δικηγόρο της UEFA, Άντζελο Ρηγόπουλο, θα έχουν επαφές με ΕΠΟ και Σταύρο Κοντονή.

Βασικό μέλημα του κλιμακίου είναι να εξεταστεί το καταστατικό της ΕΠΟ, προκειμένου να υπάρξει πλήρης εναρμόνισή του με τις διεθνείς επιταγές σε ό,τι αφορά στα πειθαρχικά όργανα, τον κανονισμό διαιτησίας και τον κανονισμό δεοντολογίας. Το δεύτερο κομμάτι σημαίνει πως θα γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις, προκειμένου να ελέγχονται πειθαρχικά τα πρόσωπα που αντιμετωπίζουν πειθαρχικές διώξεις.

Την Παρασκευή η αντιπροσωπεία των διεθνών συνομοσπονδιών θα τα πει με τον Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να δρομολογηθεί η αποπομπή των ποινικά διωκόμενων από τις θέσεις τους, αλλά και για να συζητηθούν κάποιες ενστάσεις που έχουν FIFA και UEFA με την αθλητική νομοθεσία.

Μέσα σε όλα αυτά, την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη και η συνάντηση ΕΠΟ και Super League. Ο συνεταιρισμός επιθυμεί να αποκτήσει ρόλο στην επιλογή των προσώπων στην ΚΕΔ και στους πίνακες διαιτησίας, αλλά η ομοσπονδία παρουσιάζεται μέχρι τώρα αρνητική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x