Γ' Εθνική

«Έρχονται μεγάλες στιγμές για την ΑΕΚ»

Ο ίδιος πρόλαβε να ζήσει μεγαλεία. Και ως οπαδός και ως -εμβληματικός- αθλητής του συλλόγου. Ο Θανάσης Πανούσος όμως δήλωσε βέβαιος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως έρχονται ξανά μεγάλες στιγμές για την ΑΕΚ!

Δεν υπήρξε μονάχα από τους σημαντικότερους παίκτες που είχε η ΑΕΚ ως σύλλογος. Υπήρξε -και είναι ακόμα- οπαδός της.

Και ως τέτοιος, ο Θανάσης Πανούσος μίλησε για το πρώτο βήμα της επιστροφής της «Ένωσης», όπως το έζησε ο ίδιος από την εξέδρα στη Φυλή.

Συνομιλώντας με τον Βασίλη Σαμπράκο στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρώην αρχηγός της ομάδας βόλεϊ παραδέχθηκε πως ήταν περίεργο το συναίσθημα να βλέπει την ΑΕΚ στην τρίτη κατηγορία.

Τόνισε ωστόσο ότι είχε καιρό να δει τόσο υπέροχο κλίμα στο γήπεδο κι αφού το απέδωσε στην οργάνωση της ομάδας από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δήλωσε βέβαιος ότι -με την κατασκευή και του νέου της γηπέδου- εκείνη θα ζήσει μεγάλες στιγμές.


Αναλυτικά όσα είπε ο Πανούσος

Για το πώς έζησε το πρώτο παιχνίδι στη Γ’ Εθνική: «Όντως ήταν περίεργο συναίσθημα. Έχω ζήσει τα καλύτερα μου χρόνια -και ως αθλητής και ως φίλαθλος- στο “Νίκος Γκούμας”, με τεράστιες επιτυχίες της ομάδας. Δεν το σκέφτομαι έτσι όμως. Σκέφτομαι ότι τα καλύτερα έρχονται. Είναι μια διαδικασία που έπρεπε να περάσει ομάδα, αλλά είναι παροδική και σε δυο χρόνια πιστεύω ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές».

Για το πού βασίζει την αισιοδοξία για το μέλλον: «Καταρχάς στη διοικητική ηρεμία που έχει η ομάδα μόνο και μόνο με την έλευση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ένας σύλλογος ξεκινάει πάντα από το κεφάλι. Κι εμείς τόσα χρόνια είχαμε διοικήσεις που δεν ήταν αντάξιες του ονόματος του συλλόγου. Κάποιοι προσπάθησαν, αλλά ίσως δεν είχαν και την οικονομική δυνατότητα. Τώρα όλα μπαίνουν σε μια σειρά. Ομάδα, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμος, είναι όλοι μαζί».

Για το πώς εισέπραξε την παρουσία του κόσμου: «Για κανένα δεν είναι εύκολο να βλέπει την ΑΕΚ στην τρίτη κατηγορία. Πρέπει να το περάσουμε όμως όλοι μαζί. Και απ’ όσα είδα χθες στο γήπεδο, ξεκινήσαμε να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο. Νομίζω ότι χαρακτηριστικό της νοοτροπίας που πάει να περάσει στην ομάδα είναι η δήλωση του Δέλλα ότι θα είναι ευχαριστημένος μόνο όταν η ΑΕΚ επιστρέψει.

Προσωπικά πάντως, είχα πολλά χρόνια να δω τόσο υπέροχο κλίμα στην εξέδρα. Νομίζω ότι είναι η αισιοδοξία του κόσμου ότι τα καλύτερα είναι μπροστά. Με πιο σημαντικό απ’ όλα, βέβαια, το γήπεδο. Βλέπουμε με πόσο πάθος το φωνάζει ο κόσμος και πιστεύω κι εγώ ότι -ξαναμπαίνοντας στη Νέα Φιλαδέλφεια- θα έρθουν επιτυχίες για όλα τα σπορ της ΑΕΚ και όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Γιατί το ξεσπίτωμα του συλλόγου κόστισε σε όλους»
.

Για το πώς είδε την ομάδα: «Για πρώτη εμφάνιση, με όλη αυτή την αμηχανία και το άγχος που υπήρχε, πήγαμε αρκετά καλά. Η ομάδα απειλήθηκε μόνο όταν χαλάρωσε. Τα δυο γκολ που πέτυχε, δε, ήταν εξαιρετικά και δεν τα βλέπεις ούτε στην πρώτη κατηγορία».

Για τους παίκτες που φορούν τη φανέλα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία: «Ο κόσμος και αυτό που θα εισπράττουν από ‘κείνον σε όλη τη διαδικασία της επιστροφής θα είναι το μεγαλύτερο κέρδος για τους παίκτες. Το έχω νιώσει προσωπικά ως αθλητής του βόλεϊ -που δεν είναι και τόσο δημοφιλές όσο το ποδόσφαιρο. Όπου και να παίζαμε ήταν εκεί, φτάναμε 5 η ώρα το πρωί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και περίμεναν να μας υποδεχθούν. Αυτά δεν τα συναντάς σε άλλη ομάδα…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x