Europa League

Εσίτι: «Αξίζαμε να περάσουμε, ο αποκλεισμός μου αφήνει πίκρα»

Την άποψη ότι η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ χάθηκε στο παιχνίδι της Μπρατισλάβας εξέφρασε ο Άντερσον Εσίτι.

Την πικρία του για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Europa League εξέφρασε ο Άντερσον Εσίτι, μετά το παιχνίδι της Τούμπας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Νιγηριανός μέσος τόνισε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» άξιζε να πάρει την πρόκριση, προσθέτοντας ότι ο βασικός λόγος που δεν συνέβη, ήταν η ήττα στο πρώτο ματς στη Σλοβακία.

Αναλυτικά, ο Άντερσον Εσίτι μίλησε για:

-τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ: «Ο αποκλεισμός μου αφήνει πικρά συναισθήματα, γιατί η ομάδα άξιζε να περάσει. Από εδώ και πέρα έχουμε μόνο τις εγχώριες διοργανώσεις και θα πρέπει να εστιάσουμε εκεί. Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γκολ, και η ομάδα τους ήρθε εδώ παίζοντας καθαρά αμυντικό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας».

-το αν χάθηκε η πρόκριση στη Μπρατισλάβα: «Ναι, προφανώς, αυτός ήταν ο κύριος λόγος που δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση σήμερα».

-το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια: «Ορισμένες φορές φταίει η τύχη και άλλες φορές επικρατεί σύγχυση στην άμυνα».

-την φυσική του κατάσταση: «Αισθάνομαι πολύ καλά, ανεβαίνει η ψυχολογία μου συνεχώς από τη στιγμή που παίρνω φανέλα βασικού, δέθηκα πολύ με την ομάδα, και μέρα με την μέρα θα γίνομαι ακόμα καλύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x