Champions League

«Έσκασε» η Κ20 του Ολυμπιακού, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα…

Αν και προηγήθηκε 2-0 στο 20', η Κ20 του Ολυμπιακού έπαθε… καθίζηση στο 2ο ημίχρονο, μένοντας, τελικά, στο 2-2 με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που είχε ευκαιρίες ακόμη και για την ανατροπή στου Ρέντη!

Θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερη η πρεμιέρα της Κ20 του Ολυμπιακού στο Youth League της UEFA!

Στου Ρέντη, μπροστά σε πολύ κόσμο, οι… μικροί «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0 της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο 20', με τα γκολ των Κωστανάσιου (18') και Λάμπρου (20'), αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τους Πορτογάλους να ανεβάζουν την απόδοσή τους, ξεπερνώντας το σοκ.

Έτσι, μπαίνοντας με το… μαχαίρι στα δόντια στο δεύτερο ημίχρονο, τα «λιονταράκια» εκμεταλλεύτηκαν την καθίζηση της ομάδας του Βασίλη Βούζα και με τέρματα των Λουίς Μιγκέλ (47') και Μπάλντε (76') ισοφάρισαν σε 2-2, σκορ που έμεινε ως το φινάλε της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους, πάντως, να έχουν τεράστιες ευκαιρίες (και δοκάρι), για να πετύχουν την ολική ανατροπή.

Στο άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού, η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 τη Γιουβέντους στην Καταλονία, με γκολ του Πέρες στο 84'.


1-0 Thanasis Kostanasios Goal UEFA Youth League... από sporttv724


2-0 Stathis Lamprou Goal UEFA Youth League... από aidahowson


2-1 Miguel Luis Goal UEFA Youth League Group D... από sporttv724


Amazing Goal Balde E (2:2) Olympiakos Piraeus... από ylberenexhipi

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x