Stoiximan Super League

Έσπασε την παράδοση, «τέλειωσε» τον Πανθρακικό

Ο Πλατανιάς πήρε το πρώτο διπλό του στην Κομοτηνή (2-0) και «έσπρωξε» τον Πανθρακικό ακόμη πιο κοντά στην Football League. Οριακά οφσάιντ ο Ανγκούλο στο 2-0.

Σπουδαίο και συνάμα άνετο διπλό, πήρε ο Πλατανιάς μέσα στην έδρα του Πανθρακικού και έσπρωξε την ομάδα της Κομοτηνής ακόμη πιο κοντά στην Football League. Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και προηγήθηκαν στο 18’ με ένα εκπληκτικό τέρμα του Σελίν. Στο 49’, ο Ανγκούλο με πλασέ από θέση τετ-α-τετ, ενώ είχε ξεκινήσει από οριακή θέση (ίσως να ήταν ελάχιστα πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυνόμενο) διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το πρώτο τους διπλό στην Κομοτηνή.

Το ματς



Οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση στο ματς να παίξουν ανοιχτά και η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μέρος είδαμε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και αρκετές φάσεις. Ο Πανθρακικός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος και είχε μέχρι το 15’ δύο πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει. Στο 8’ ο Ντιγκινί εκμεταλλεύθηκε το κακό γύρισμα του Μπανανά, αλλά καθυστέρησε πολύ και εν τέλει ο αμυντικός του Πλατανιά διόρθωσε το λάθος του, πριν ο φορ του Πανθρακικού σουτάρει. Επτά λεπτά μετά, το βολέ του Ηλιάδη από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια το σουτ του Παπαγεωργίου έδιωξε σε κόρνερ ο Σωτηρίου.

inner

Στο 18’, όμως, ο Πλατανιάς κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με ένα εκπληκτικό τέρμα. Ήταν μια φάση διαρκείας στα καρέ του Πανθρακικού, όταν ο Μουνάφο σούταρε εκτός περιοχής αναγκάζοντας τον Αθανασιάδη σε μια εκπληκτική επέμβαση, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι αλλά στη συνέχεια αυτής, ο Σελίν έγινε κάτοχος της μπάλας και με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο και στη συνέχεια στα δίχτυα. Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι στο ματς και είχαν ευκαιρίες να κλειδώσουν τη νίκη, αλλά Αποστολόπουλος και Ανγκούλο δεν σημάδεψαν σωστά μέσα από την περιοχή.



Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49’, οι φιλοξενούμενοι έφθασαν σε δεύτερο τέρμα και «κλείδωσαν» ουσιαστικά το ματς. Ο Μενδρινός τροφοδότησε με το κεφάλι τον Ανγκούλο, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού από ελεγχόμενη θέση (φαίνεται πως είναι ελάχιστα μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό) και με άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, σκορ το οποίο έμελε να μείνει μέχρι το τέλος του ματς.

inner

Στο 52', πάντως, οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να μπουν στο ματς αλλά ο Αποστολόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ντιγκινί. Αυτή η φάση, παρότι έγινε μόλις επτά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ήταν και η τελευταία αξιόλογη του ματς. Ο Πλατανιάς ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, ο Πανθρακικός προσπαθούσε να απειλήσει αλλά δεν μπορούσε να... πατήσει περιοχή και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Βάτσιου, βρήκε τους παίκτες του Πλατανιά να παίρνουν μια μεγάλη νίκη και αυτούς του Πανθρακικού να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο με σκυμμένα κεφάλια, γνωρίζοντας πως ο υποβιβασμός στη Football League, βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ!

inner

Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Χρήστου (79' Γαβριηλίδης), Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (59’ Βάλτερ), Ντιγκινί, Χαβίτο

Στον πάγκο: Τζελέπης, Ρούσσος, Παπαχρήστος, Ίγκορ, Νικόλτσης

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Γκνιάτιτς, Μπανανά, Μενδρινός (90'+2 Ντίνας), Μουνάφο, Ανγκούλο, Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος (80' Τσουράκης)

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Στανισάβλιεβιτς, Ράμος, Δημήτρης, Μιλούνοβιτς

Γήπεδο: Κομοτηνής

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)



Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x