Stoiximan Super League

Έστειλε σκάουτερ για Καμαρά η Νιούκαστλ, της… γυάλισε κι ο Μπακασέτας

Στο «στόχαστρο» της Νιούκαστλ έχει μπει ο Μαντί Καμαρά. Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι Άγγλοι είχαν σκάουτερ στο ΟΑΚΑ για τον χαφ του Ολυμπιακού και ο εκπρόσωπός της εντυπωσιάστηκε και από τον Μπακασέτα.

Την περίπτωση του Μαντί Καμαρά εξετάζει η Νιούκαστλ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα «sportinastorm» υποστηρίζει (και υπάρχει αναπαραγωγή του δημοσιεύματος και από βρετανικά Μέσα, όπως της «Sun») πως σκάουτερ της αγγλικής ομάδας βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν τον μέσο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αποκαλύπτει παράλληλα πως το ενδιαφέρον για τον παίκτη ξεκίνησε από τις αναμετρήσεις των «ερυθρολεύκων» με την Μπέρνλι, όπου ο νεαρός χαφ εντυπωσίασε τις «καρακάξες».

Το κακό ξεκίνημα της σεζόν για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έχει κάνει επιτακτική την ανάγκη για άμεση ενίσχυση, ούτως ώστε να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Ο Καμαρά επομένως πιστεύουν πως θα βελτιώσει την εικόνα στη μεσαία της γραμμή και θα βοηθήσει στην αγωνιστική βελτίωση.

Ο νεαρός άσος των Πειραιωτών, άφησε παράλληλα θετικές εντυπώσεις στους σκάουτερς που τον παρακολούθησαν και είναι πολύ πιθανό να κατατεθεί πρόταση για τον Ιανουάριο. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, εντύπωση στους ανθρώπους της βρετανικής ομάδας έκανε και ο άσος των «κιτρινόαμυρων», Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 λίγο πριν το φινάλε του ντέρμπι.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x